Επιβεβαίωση για Μανωλά και Άρσεναλ

Ψηλά στη λίστα της της Άρσεναλ βρίσκεται το όνομα του Κώστα Μανωλά, με τον Αρσέν Βενγκέρ να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του. Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον το περιβάλλον του παίκτη.

Επιβεβαίωση για Μανωλά και Άρσεναλ

Στο πρόσωπο του Κώστα Μανωλά βλέπει ο Αρσέν Βενγκέρ το νέο ηγέτη της άμυνας της Άρσεναλ. Ο Έλληνας αμυντικός της Ρόμα είναι σε καλή ηλικία (24), έχει παραστάσεις από μεγάλους αγώνες ( Champions League, Serie A), είναι δυνατός και γρήγορος. Έχει όλα τα στοιχεία δηλαδή που ψάχνει ο Αλσατός τεχνικός. Αυτή τη στιγμή η ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα στην άμυνα, έχοντας μόνο τους Περ Μέρτεσακερ, Λοράν Κοσιελνί, Κάλουμ Τσέιμπερς και Γκάμπριελ για τη θέση του στόπερ.

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής, αυτό δεν είναι πρόβλημα για τους "κανονιέρηδες". Η ομάδα διαθέτει το μπάτζετ για την απόκτηση του Μανωλά, ο οποίος κοστολογείται αυτή τη στιγμή κοντά στα 20.000.000 ευρώ τουλάχιστον. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι σε διακοπές τη δεδομένη στιγμή και αναμένεται να επιστρέψει τις προσεχείς ημέρες στη Ρώμη, προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του.

Επιβεβαίωση για Μανωλά και Άρσεναλ
2015 GIUSEPPE BELLINI

Ωστόσο, σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα η Άρσεναλ έχει κάνει ήδη την πρώτη προσέγγιση με τον μάνατζερ του Μανωλά στην Ιταλία, Μίνο Ραϊόλα, ζητώντας πληροφορίες.

Σε επαφή που είχε το Contra.gr με το περιβάλλον του παίκτη επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον από Αγγλία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει προς το παρόν κάποια επίσημη πρόταση. Λαμβάνοντας υπόψη το έντονο ενδιαφέρον της ομάδας του Λονδίνου βέβαια, η πρόταση αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της Ρόμα σύντομα.

Επιβεβαίωση για Μανωλά και Άρσεναλ

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής " Daily Star", στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Μανωλά έχει μπει και η άλλη ομάδα του Λονδίνου, η Τότεναμ, με το ενδιαφέρον της ωστόσο να είναι περισσότερο φιλολογικό.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι "τζιαλορόσι" δεν επιθυμούν επιθυμούν την πώληση του παίκτη, από τη στιγμή που τα προηγούμενα καλοκαίρια έχασαν διαδοχικά τον Βραζιλιάνο Μαρκίνιος, που πήγε στην Παρί, και τον Μαροκινό Μπενατιά, που δόθηκε στην Μπάγερν. Οπότε είναι πιθανό να αξιώσουν ένα ποσό αρκετά μεγάλο για τον Μανωλά, κάτι που θα τον κάνει και την πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί.

Ο 24χρονος αμυντικός της Ρόμα την περσινή σεζόν ήταν αναντικατάστατος. Αγωνίστηκε και στα έξι ματς που έδωσε η ιταλική ομάδα στο Champions League ως βασικός, καθώς και στα τέσσερα του Europa League. Στη Serie A τέλος συμμετείχε σε 30 αγώνες της Ρόμα σε όλες ως βασικός.

Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται εντός των προσεχών ημερών...

News 24/7

24MEDIA NETWORK