Φοβάται πως θα χάσει μεγάλο σταρ ο Βενγκέρ

Η Άρσεναλ διεκδικεί την Premier League όμως το μυαλό του Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται στις ανανεώσεις των Σάντσες - Εζίλ, αφού τα πράγματα δεν πάνε καλά και κινδυνεύει να χάσει έναν από τους δυο αστέρες του!

epa04427193 Arsenal's Alexis Sanchez (R) celebrates scoring the 3-0 goal with Mesut Ozil (L) during the UEFA Champions League group D soccer match between Arsenal FC and Galatasaray Istanbul in London, Britain, 01 October 2014.  EPA/GERRY PENNY
ozil sanchez EPA

Τόσο ο Χιλιανός επιθετικός όσο και ο Γερμανός μέσος μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2018 και όπως είναι λογικό η διοίκηση των "κανονιέρηδων" βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι όμως, αφού η Άρσεναλ... πετάει προς την κορυφή και οι μετοχές τους έχουν χτυπήσει limit up. Ειδικότερα ο Εζίλ αξιώνει... διαστημικές απολαβές άνω των 350.000€ την εβδομάδα, ενώ πάνω-κάτω τα ίδια χρήματα θέλει και ο Σάντσες.

Αυτό το ποσό είναι μεγάλο για δυο ποδοσφαιριστές ταυτόχρονα ακόμα και για μία ομάδα όπως η Άρσεναλ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως διαταράσσονται και οι ισορροπίες μέσα στον σύλλογο, αφού οι υπόλοιποι παίκτες μπορεί να αισθανθούν... ριγμένοι.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως αν δεν βρεθεί λύση, είναι πιθανό να "θυσιάσει" έναν από τους δυο ο Βενγκέρ, με τον Εζίλ να μοιάζει ο επικρατέστερος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK