Γκολ... στην Μις Τουρκία ο Εζίλ

Γκολ στην καρδιά της Μις Τουρκία 2014, Αμινέ Γκιουλσέ, φαίνεται πως έχει πετύχει ο μέσος της Άρσεναλ, Μεσούτ Εζίλ. Δείτε σε PHOTOS τη νεαρή Τουρκάλα που έχει μαγέψει τον "κανονιέρη".

Γκολ... στην Μις Τουρκία ο Εζίλ

Νέο δεσμό χρεώνουν τα τουρκικά ταμπλόιντς στον μέσο της Άρσεναλ, Μεσούτ Εζίλ. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο νεαρός άσος διατηρεί σχέση με την Μις Τουρκία 2014, Αμινέ Γκιουλσέ.

Φωτογράφοι μάλιστα τους εντόπισαν σε βραδινή τους έξοδο σε μαγαζί του Λονδίνου, οπότε τα σενάρια φούντωσαν. Μην ξεχνάμε πως ο Εζίλ να έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γερμανία, ωστόσο οι γονείς του είναι από την Τουρκία και ο ίδιος διατηρεί ιδιαίτερα καλή σχέση με τη χώρα.

Η πλευρά της Γκιουλσέ αρνείται τις φήμες που την θέλουν μαζί με τον παίκτη της Άρσεναλ, όμως όπως όλοι καλά γνωρίζουμε, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Δείτε την νέα κατάκτηση του "κανονιέρη", Μεσούτ Εζίλ:

 

 

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα