Η Άρσεναλ αποχαιρέτησε τον πιο άτυχο παικταρά της!

Είχε να παίξει μπάλα στην Άρσεναλ σχεδόν ενάμιση χρόνο εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι "κανονιέρηδες" αποφάσισαν ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι τους με τον Σάντι Καθόρλα. (PHOTOS)

Η Άρσεναλ αποχαιρέτησε τον πιο άτυχο παικταρά της!
AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Το... αναμενόμενο έγινε πλέον και επίσημο, αφού η Άρσεναλ ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους με τον Σάντι Καθόρλα.

Ο 33χρονος Ισπανός έπαιξε στο Λονδίνο υπό την καθοδήγηση του Αρσέν Βενγκέρ για μια εξαετία και πλήρωσε ουσιαστικά το τίμημα του πολύ σοβαρού τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα, που λίγο έλειψε να του κοστίσει το πόδι λόγω φλεγμονής.

Το μαρτύριο του άτυχου Καθόρλα αποτυπώνεται γλαφυρά μέσα από το γεγονός ότι έχει περάσει την χειρουργική πόρτα ΔΕΚΑ φορές, χωρίς ωστόσο οι ενοχλήσεις να τον αφήνουν. Μάλιστα, η κατάσταση του ήταν τόσο σοβαρή, που χρειάστηκε να κάνει μεταμόσχευση δέρματος από το χέρι στο δεξί του πόδι.

Το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της Άρσεναλ, ήταν στις 19 Οκτωβρίου του 2016 κόντρα στη Λουντογκόρετς για το Champions League. Έκτοτε δεν αγωνίστηκε ποτέ. Παρόλα, όμως τα προβλήματα, στις αρχές Μαΐου επέστρεψε δειλά-δειλά στις προπονήσεις δίχως να κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση.

"Σε ευχαριστούμε Σάντι για τις 180 συμμετοχές, τα 29 γκολ, τις 46 ασίστ, το φάουλ του τελικού κυπέλλου, το αριστούργημα με την Σίτι, το Πανένκα, τα μαγικά σου, τα γέλια, τα κόρνερ και με τα δύο πόδια, τα γκολ στα ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου και που μας έκανες πάντα να χαμογελάμε", ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Άρσεναλ στο αγαπημένο παιδί της εξέδρας.

Απ' τη μεριά του ο Ισπανός μέσω ενός VIDEO τραβηγμένο από την κάμερα του κινητού του, ευχαρίστησε του "κανονιέρηδες" λέγοντας: "Είμαι πολύ λυπημένος που φεύγω μετά από τόσες όμορφες στιγμές . Λάτρεψα την παρουσία μου στον σύλλογο και τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Σας εύχομαι τα καλύτερα και θα μου λείψετε. Ευχαριστώ για όλα!"

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΛΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK