Η Άρσεναλ τρώει γκολ, ο Σάντσεθ γελάει

Ο Σάντσεθ εμφανίζεται έτοιμος να φύγει σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, με τον Χιλιανό να πιάνεται από τον φακό να γελάει στο πρώτο γκολ της Λίβερπουλ (φωτογραφίες).

Η Άρσεναλ τρώει γκολ, ο Σάντσεθ γελάει

Τα καμώματα του Αλέξις Σάντσεθ δεν έχουν τελειωμό! Τα αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σίγουρη φυγή του Χιλιανού το καλοκαίρι, με τους επικρατέστερους στόχους να είναι η Γιουβέντους και η PSG.

Τα σενάρια αποχώρησης φούντωσαν από το παιχνίδι της Άρσεναλ απέναντι στη Λίβερπουλ, όπου ο Βενγκέρ προτίμησε να μην τον ξεκινήσει και να τον αφήσει στον πάγκο με ξένα μέσα να συνδέουν το γεγονός με τη κακή σχέση που έχουν οι δύο πρωταγωνιστές.

Το "κερασάκι στη τούρτα" ήρθε από τον ίδιο τον επιθετικό χαφ, που πιάστηκε από τον φακό να γελάει κατά τη διάρκεια του πρώτου γκολ της Λίβερπουλ, δείχνοντας να "απολαμβάνει" την δύσκολη στιγμή των "κανονιέρηδων".

Η Άρσεναλ τρώει γκολ, ο Σάντσεθ γελάει

Η Άρσεναλ να σημειωθεί πως δεν έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς τον βασικό επιθετικό της, με τον Βενγκέρ να αναγκάζεται να ρίξει στη μάχη τον 28χρονο στο δεύτερο ημίχρονο όπου έδωσε και την ασίστ στον Γουέλμπεκ.

Οι δύο άντρες παρόλα αυτά, εμφανίστηκαν όλο χαμόγελα στην προπόνηση της Δευτέρας δείχνοντας να έχουν αφήσει πίσω τις διαφορές τους ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

Η Άρσεναλ τρώει γκολ, ο Σάντσεθ γελάει

News 24/7

24MEDIA NETWORK