Η εθνική Χιλής αποκάλυψε την επόμενη ομάδα του Σάντσες

Επική γκάφα ή είδηση που δείχνει τον επόμενο προορισμό του Χιλιανού σταρ; Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής ομάδας για το κύπελλο Συνομοσπονδιών και της ξέφυγε ένα... διαφορετικό σήμα ομάδας δίπλα στο όνομα του Αλέξις Σάντσες! (PHOTO)

Arsenal's Alexis Sanchez argues over the placement of a freekick during the English Premier League soccer match between Southampton and Arsenal at St Mary's stadium in Southampton, England, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Alexis Sanchez argues over the placement of a freekick during the English Premier League soccer match between Southampton and Arsenal at St Mary's stadium in Southampton, England, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Οι οπαδοί της Άρσεναλ λογικά θα είναι πολύ νευριασμένοι και... μπερδεμένοι με την αρχική ανάρτηση της αποστολής της εθνικής ομάδας της Χιλής.

Ανάμεσα στις κλήσεις δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και ο Αλέξις Σάντσες, μόνο που οι άνθρωποι της χιλιανής Ομοσπονδίας έκαναν ένα χοντρό λάθος αφού τον χρέωσαν παίκτη της Μπάγερν Μονάχου! Δηλαδή της ομάδας που πρόσφατα ο ίδιος, ο Σάντσες, είχε εκφράσει την επιθυμία να πάει μετά τους "κανονιέρηδες".

Η εθνική Χιλής αποκάλυψε την επόμενη ομάδα του Σάντσες

Ο Χιλιανός σούπερ σταρ βρίσκεται καιρό τώρα με το ένα πόδι εκτός Αγγλίας, με αρκετές ομάδες να καραδοκούν να τον αρπάξουν, ανάμεσά τους και οι Βαυαροί, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για μεταγραφή ύψους 50 εκατομμυρίων λιρών.

Λίγη ώρα μετά βέβαια το λάθος διορθώθηκε και επανήλθε κανονικά το σήμα της τωρινής ομάδας του 28χρονου, αλλά πολλά ερωτήματα επισκιάζουν την υπόθεση, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για παρουσία του ατζέντη του στη Γερμανία τις προηγούμενες μέρες, για να κλείσει η μεταγραφή.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

News 24/7

24MEDIA NETWORK