Η φαντασμαγορική παρουσίαση της PUMA για τις νέες φανέλες της Άρσεναλ

Η PUMA παρουσίασε την πολυαναμενόμενη συλλογή για την ομάδα της Άρσεναλ. Οι τρεις φανέλες της αγγλικής ομάδας αποκαλύφθηκαν μέσα από μια φαντασμαγορική προβολή ύψους 20 μέτρων στα νερά του Τάμεση, μεταμορφώνοντας το EDF Energy London Eye!

Η φαντασμαγορική παρουσίαση της PUMA για τις νέες φανέλες της Άρσεναλ

Η PUMA παρουσίασε την πολυαναμενόμενη συλλογή για την ομάδα της Άρσεναλ. Οι τρεις φανέλες της αγγλικής ομάδας αποκαλύφθηκαν μέσα από μια φαντασμαγορική προβολή ύψους 20 μέτρων στα νερά του Τάμεση, μεταμορφώνοντας το EDF Energy London Eye.

Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν τον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, να εξιστορεί τα μοναδικά στοιχεία που ''κρύβονται" πίσω από τον σχεδιασμό των kits: Future, Forever, Victorious. Οι 3 αυτές έννοιες είναι η βάση του μηνύματος Stronger Together που σηματοδοτεί τη νέα συνεργασία και ήρθε στη ζωή μέσω ενός εκπληκτικού event στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ ή αλλιώς, οι Κανονιέριδες!

Οι οπαδοί της Άρσεναλ που περίμεναν να αγοράσουν τη νέα φανέλα έξω από το PUMA flagship Carnaby Street store στο Λονδίνο, έμειναν έκθαμβοι όταν είδαν τις εμφανίσεις να παρουσιάζονται live φορεμένες από τους Μίκελ Αρτέτα, Σάντι Καθόρλακαι Ματιέ Φλαμινί στη βιτρίνα, όπου ανοίγοντας την αυλαία αποκαλύφθηκε μια τεράστια πρόσοψη στα χρώματα της Άρσεναλ. Στο εσωτερικό του καταστήματος, οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί με το πρόσφατο κύπελο των Κανονιέριδων, το FA Cup.

Κάθε ένα από τα 3 kits έχει μοναδικό design, με έμπνευση προερχόμενη από τις αξίες τις οποίες η PUMA αναγνώρισε ως τα θεμέλια της Άρσεναλ και βέβαια αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας Future, Forever, Victorious.

H εμφάνιση σε μπλε και πράσινο lime, το Future Cup kit θα φορεθεί στους αγώνες Κυπέλου εκτός έδρας, συμπεριλαμβανομένων των UEFA Champions LeagueTM and FA Cup. Ο σχεδιασμός συμβολίζει την επιθυμία για καινοτομία που έχει η ομάδα ιστορικά από την ίδρυσή της, η οποία την έχει οδηγήσει να είναι η πρώτη ομάδα που φόρεσε νούμερα σε φανέλες και επίσης να είναι η πρώτη ομάδα που είχε φώτα στο στάδιο για να μπορεί να παίζει και τη νύχτα.

Η φαντασμαγορική παρουσίαση της PUMA για τις νέες φανέλες της Άρσεναλ

Η εμφάνιση για τους αγώνες εντός έδρας παραμένει πιστή στα παραδοσιακά χρώματα της Άρσεναλ που την ακολουθούν από την ίδρυσή της το 1933: κόκκινο & λευκό. Αντιπροσωπεύει την έννοια Forever , και είναι εμπνευσμένη από τη δυνατή και ενωμένη βάση φιλάθλων που έχει χτιστεί μέσα στη διάρκεια των χρόνων, και τη βαρύτητα που η κοινότητα των Κανονιέριδων έχει παγκοσμίως. Από το ξεκίνημα της ομάδας, οι οπαδοί της ήταν στην καρδιά του club, ένα ιδιαίτερο συναίσθημα το οποίο συνεχίζει να διαχέεται σε όλα τα μέρη της γης.

Η φαντασμαγορική παρουσίαση της PUMA για τις νέες φανέλες της Άρσεναλ

Victorious είναι το θέμα της εμφάνισης για τους αγώνες εκτός έδρας. Ο διαχρονικός συνδυασμός κίτρινο & μπλε έχει φορεθεί από την Άρσεναλ σε μερικές από τις πιο σημαντικές νίκες της ομάδας σε παιχνίδια εκτός έδρας. Τόσο οι παίκτες όσο και οι φίλαθλοι της Άρσεναλ είναι γνωστοί για την υπεροχή τους και την ποδοσφαιρική παιδεία που επιδεικνύουν εκτός έδρας, με το κίτρινο και το μπλε χρώμα να είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με μερικές από τις καλύτερες στιγμές των Κανονιέριδων, όπως το 1971 & 1979 FA Cup Final wins, και βέβαια τον τίτλο στο Anfield το 1989.

Η φαντασμαγορική παρουσίαση της PUMA για τις νέες φανέλες της Άρσεναλ

Ο απόλυτος σταρ της Άρσεναλ Μίκελ Αρτέτα δήλωσε , “Οι νέες εμφανίσεις πραγματικά εντυπωσίασαν όλους τους παίκτες, καθώς η σχεδιαστική φιλοσοφία που κρύβεται πίσω τους αντιπροσωπεύει τις αξίες της ομάδας με μοναδικό τρόπο. Η Άρσεναλ είναι μοναδική, και οι νέες εμφανίσεις είναι ένας απίθανος τρόπος να το δείξει. Η PUMA έδωσε μεγάλη έμφαση στο σχεδιασμό, και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα: και οι 3 εμφανίσεις είναι εκπληκτικές. Είναι μια τέλεια αρχή για τη νέα σεζόν, είμαστε διψασμένοι για προκρίσεις και ανυπομονούμε να φέρουμε ακόμα περισσότερα κύπελα στην Άρσεναλ & στους φιλάθλους μας.”

Η φαντασμαγορική παρουσίαση της PUMA για τις νέες φανέλες της Άρσεναλ

Ο Αρτέτα πρόσθεσε , “Το να βλέπουμε την αντίδραση των οπαδών μας όπως στεκόμασταν στη βιτρίνα του καταστήματος ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Ο ενθουσιασμός τους ήταν τόσο μεγάλος, που μας ήταν τρομερά δύσκολο να μείνουμε ακίνητοι. Ήταν μια απίθανη μέρα, και ειλικρινά εγκαινίασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα σεζόν.”

Ο Björn Gulden, Chief Executive Officer της PUMA, δήλωσε, “Αυτή η μέρα ήταν μια στιγμή που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την PUMA και την περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό. Πάρα πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν ιδιαίτερα σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ, και είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί της Άρσεναλσε όλο τον κόσμο θα ενθουσιαστούν με τις νέες εμφανίσεις, αλλά και με την προπονητική και fanwear συλλογή. Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την Άρσεναλ,όχι μόνο λόγω της απόλυτα επιτυχημένης της πορείας, αλλά και για την ακεραιότητα των ανθρώπων της. Είμαι πεπεισμένος πως αυτή είναι μόνο η αρχή μιας μακρόχρονης και αμοιβαίως επωφελούς σχέσης για την Puma & την Άρσεναλ.”

Ο Αρσέν Βενγκέρ, πρόσθεσε, “Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Άρσεναλ. Είναι η αρχή της νέας μας συνεργασίας με την PUMA και όλοι εδώ είναι τρομερά χαρούμενοι με το πως εξελίχθηκαν οι νέες εμφανίσεις. Μας άρεσαν πολύ οι καινοτομίες στο υλικό που η PUMA δημιούργησε για όλα τα σετ, προπονητικά και αγωνιστικά, ενώ έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην υποστήριξη που θα μας παρέχει ως ο νέος μας επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού. Είναι μια ημέρα ορόσημο για την ιστορία της ομάδας μας, και βλέπουμε με αισιοδοξία την μελλοντική αγωνιστική χρονιά.”

News 24/7

24MEDIA NETWORK