Η κακή ημέρα για τον Βενγκέρ φάνηκε από το... πούλμαν!

Ο Μαρουάν Φελαϊνί "πλήγωσε" τον Βενγκέρ στην τελευταία του επίσκεψη στο "Ολντ Τράφορντ" ως προπονητής της Άρσεναλ, ωστόσο τα άσχημα μηνύματα ο Αλσατός τα είχε πάρει πολύ πριν τη σέντρα με μία... κλήση!

Η κακή ημέρα για τον Βενγκέρ φάνηκε από το... πούλμαν!

Ο Αρσέν Βενγκέρ παρέλαβε (προσωπικά από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον) τιμητική πλακέτα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο πριν την έναρξη του κυριακάτικου ντέρμπι της Άρσεναλ στο "Ολντ Τράφορντ", όμως το φινάλε δεν ήταν για τον Αλσατό αυτό που προσδοκούσε.

Αν και ο Μιχιταριάν είχε ισοφαρίσει το γκολ του Πογκμπά και οι Λονδρέζοι έδειχναν ικανοί να πάρουν τον βαθμό, βρέθηκε ο Μαρουάν Φελαϊνί στο 91' και με άπιαστη κεφαλιά υπέγραψε το 2-1, υποχρεώνοντας την Άρσεναλ στην έκτη ήττα της σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς Premier League μέσα στο 2018.

Βέβαια, η κακή ημέρα για τους "κανονιέρηδες" φάνηκε από το πρωί της Κυριακής, όταν το πούλμαν της ομάδας άφησε τους παίκτες έξω από το ξενοδοχείο "Principal" στο Μάντσεστερ και δέχτηκε κλήση 60 λιρών, για το γεγονός ότι πάρκαρε σε μη επιτρεπόμενη ζώνη!

Η κακή ημέρα για τον Βενγκέρ φάνηκε από το... πούλμαν!
© EAMONN AND JAMES CLARKE

Άντε μετά να μην πιστεύει σε οιωνούς ο Βενγκέρ, ο οποίος αν χάσει και από τις Λέστερ και Χάντερσφιλντ τότε θα αφήσει την Άρσεναλ έχοντας μόνο ήττες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μέσα στη χρονιά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK