Η κίνηση του Οζίλ που σώζει ζωές

Σε μια ακόμα γενναιόδωρη κίνηση προχώρησε ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος πλήρωσε για τις εγχειρίσεις 11 παιδιών στη Βραζιλία, σώζοντάς του τη ζωή.

Η κίνηση του Οζίλ που σώζει ζωές

Πριν από περίπου ένα χρόνο, μετά το Μουντιάλ του 2014, ο Μεσούτ Οζίλ έκανε μια γενναία οικονομική ενίσχυση στο νοσοκομείο της Κοροάτα στη Βραζιλία προκειμένου να πραγματοποιηθούν 23 εγχειρίσεις σε παιδιά που το είχαν ανάγκη.

Η κίνηση αυτή του 26χρονου Γερμανού έσωσε ζωές και τιμήθηκε και με βραβείο. Ένα χρόνο μετά ο άσος της Άρσεναλ συγκίνησε και πάλι με το φιλανθρωπικό του έργο. Ο Οζίλ πλήρωσε άλλες 11 εγχειρίσεις παιδιών που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 24 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου στο ίδιο νοσοκομείο, προκειμένου να σωθούν οι ζωές τους.

Την είδηση μετέδωσε η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ενώ ο παίκτης τόνισε: "Για μένα είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσω να βοηθάω παιδιά που το έχουν ανάγκη".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ