Καβάνι σε πρώτο πλάνο για Άρσεναλ

Μετά και τη "λευκή" ισοπαλία με τη Λίβερπουλ, ο Αρσέν Βενγκέρ δείχνει αποφασισμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη για την απόκτηση ενός επιθετικού παγκόσμιας κλάσης. Πρώτος στη λίστα πλέον βρίσκεται ο Έντισον Καβάνι.

Καβάνι σε πρώτο πλάνο για Άρσεναλ

Επιτακτική μοιάζει πλέον η ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού στην Άρσεναλ. Η ομάδα παρουσιάζει αδυναμία στο "εύκολο" γκολ έχοντας σκοράρει μόλις σε ένα από τα τρία της παιχνίδια στην Premier League, κάτι που έχει ανησυχήσει τον Αρσέν Βενγκέρ.

O Καρίμ Μπενζεμά αποτελούσε μέχρι και πριν λίγες ημέρες τον νούμερο ένα στόχο των "κανονιέρηδων", ωστόσο η περίπτωση του Γάλλου μοιάζει να απομακρύνεται. Μάλιστα ο ίδιος ανέβασε το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) στο λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία από τα αποδυτήρια της Ρεάλ γράφοντας: "Για όλους αυτούς τους κλόουν που λένε διάφορα στους οπαδούς μας. Αυτό είναι το σπίτι μου".

Επόμενος στη λίστα του Βενγκέρ είναι ο Ουρουγουανός επιθετικός της Παρί, Έντισον Καβάνι. Κι αυτή η περίπτωση ωστόσο παρουσιάζει δυσκολίες, μιας και οι Γάλλοι περιμένουν πρώτα να δουν τι θα γίνει με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Καβάνι σε πρώτο πλάνο για Άρσεναλ

O 28χρονος άσος απασχόλησε την Άρσεναλ στο παρελθόν όμως δεν καρποφόρησε η μεταγραφή. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, οι Άγγλοι φαίνονται διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις όποιες επιθυμίες της Παρί, η οποία αγόρασε τον Καβάνι από τη Νάπολι για πάνω από 70.000.000 ευρώ το 2013.

Όπως και να 'χει πάντως αυτή η εβδομάδα είναι που θα κρίνει τα πάντα, μιας και μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου...

Διαβάστε ακόμη:

Άρσεναλ - Λίβερπουλ 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK