Κλείνει Οσπίνα, απορρίπτει Κασίγιας

Στη επιλογή του Κολομβιανού τερματοφύλακα Νταβίδ Οσπίνα έχουν καταλήξει οι ιθύνοντες της Άρσεναλ. Η ομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη της Νις, βάζοντας τέλος στο ενδιαφέρον της για τον Ίκερ Κασίγιας.

Κλείνει Οσπίνα, απορρίπτει Κασίγιας

Όπως όλα δείχνουν ο τερματοφύλακας της Νις, Νταβίδ Οσπίνα, θα φοράει τη φανέλα της Άρσεναλ από την επόμενη σεζόν. Ο Αρσέν Βενγκέρ τελικά κατέληξε στην επιλογή του Κολομβιανού για τον παίκτη που θέλει κάτω από τα δοκάρια, αποσύροντας το ενδιαφέρον του για τον Ίκερ Κασίγιας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη Άρσεναλ ο Οσπίνα θα έχει να ανταγωνιστεί για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας με τον μέχρι πρότινος αναντικατάστατο, ΒόιτσεχΣέζνι. Η ανάγκη των "κανονιέρηδων" για έναν κίπερ ήταν μεγάλη, μετά και την αποχώρηση του Λούκας Φαμπιάνσκι. Σημειώνεται επίσης πως ο Νταβίδ Οσπίνα είναι αδερφός της συζύγου του Χάμες Ροντρίγκες.

Με την παραμονή του Κασίγιας στη Ρεάλ ωστόσο, μετά και τον ερχομό του Κέιλορ Νάβας τίθεται στο περιθώριο ο Ντιέγκο Λόπεθ που πέρυσι αγωνίστηκε σε αρκετά ματς ως βασικός. Ο Ισπανός τερματοφύλακας μάλλον θα πάρει το δρόμο προς Γαλλία, μιας και η Μονακό έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK