Κοντά στην Άρσεναλ ο Βιδάλ

Μια "ανάσα" από τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ βρίσκεται ο Αρτούρο Βιδάλ, με τα βρετανικά και τα ιταλικά μέσα να μιλούν για συμφωνία με τη Γιουβέντους με ένα ποσό που φτάνει τα 30.000.000 ευρώ.

Κοντά στην Άρσεναλ ο Βιδάλ

Το Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα η Άρσεναλ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αρτούρο Βιδάλ. Όπως μεταδίδει η βρετανική " Daily Mail", οι "κανονιέρηδες" έχουν φτάσει σε συμφωνία με την Γιουβέντους για την απόκτηση του 28χρονου μέσου με ένα ποσό που αγγίζει τα 30.000.000 ευρώ.

Ο Βιδάλ που τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην αποστολή της Χιλής στο Κόπα Αμέρικα και διεκδικεί το τρόπαιο, είναι πολύ πιθανόν να γίνει συμπαίκτης του συμπατριώτη του, Αλέξις Σάντσες και σε συλλογικό επίπεδο. Οι δυο τους έχουν αρκετά καλή σχέση και απ' ότι φαίνεται έπαιξε κι αυτό ρόλο στο κλείσιμο του deal.

Τη φετινή σεζόν ο Βιδάλ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους, πανηγυρίζοντας το νταμπλ στην Ιταλία και φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου έχασε το τρόπαιο από την Μπαρτσελόνα.

Πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, συμπεριλαμβανομένης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Βιδάλ πείστηκε από το project του Αρσέν Βενγκέρ και μετά το Κόπα Αμέρικα αναμένεται να βρεθεί στο Λονδίνο για τα διαδικαστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK