Ξέσπασε ο Βενγκέρ: "Ή σταματάτε τις ερωτήσεις ή φεύγω"

Εκτός ελέγχου βγήκε ο Αρσέν Βενγκέρ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αιτία οι ερωτήσεις ενός δημοσιογράφου για τη χρησιμοποίηση του Οσπίνα στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ξέσπασε ο Βενγκέρ: "Ή σταματάτε τις ερωτήσεις ή φεύγω"

Στον τοίχο στρίμωξαν τον Αρσέν Βενγκέρ οι δημοσιογράφοι στη συνέντευξη Τύπου της Άρσεναλ λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4/10). Οι ερωτήσεις σχετικά με τις επιλογές του Αλσατού τεχνικού στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν πολλές, με τον ίδιο να χάνει την ψυχραιμία του και να απειλεί πως θα αποχωρήσει αν συνεχιστούν!

Ερώτηση δημοσιογράφου:" Το καλοκαίρι κρίνατε πως έπρεπε να βελτιωθεί η ομάδα μόνο στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά στο Champions League, που θέλετε να τα πάτε καλύτερα, δεν χρησιμοποιείτε τον παίκτη που πήρατε για να βελτιωθείτε. Καταλαβαίνετε γιατί οι φίλαθλοι μπορεί να είναι ενοχλημένοι ή εξοργισμένοι;".

Απάντηση Βενγκέρ:" Όχι, καθόλου. Εγώ παίρνω την απόφαση που κρίνω σωστή εκείνη τη μέρα".

Ερώτηση δημοσιογράφου:" Είπατε μετά τον αγώνα πως πρέπει να δίνετε λογαριασμό για τις επιλογές των παικτών στους αγώνες. Πιστεύετε πως θα έπρεπε να δίνετε λογαριασμό;".

Απάντηση Βενγκέρ:" Δίνω λογαριασμό και είμαι υπεύθυνος μόνο για τα αποτελέσματα της ομάδας μου και τον τρόπο που παίζουμε ποδόσφαιρο".

Ερώτηση δημοσιογράφου:" Αν θεωρείτε πως δεν πρέπει να δίνετε λογαριασμό, δεν δικαιώνει αυτό τον Ζοσέ Μουρίνιο που λέει ότι υπάρχει μόνο ένας προπονητής που δεν έχει πίεση…".

Απάντηση Βενγκέρ:« Κοιτάξτε, σταματήστε αυτή την ιστορία ή αλλιώς σταματάμε τη συνέντευξη Τύπου".

Όμως ο κόουτς της Άρσεναλ δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε λέγοντας: " Έχετε κάποια άλλη ερώτηση; Μην επαναφέρετε συνέχεια τα ίδια πράγματα. Νομίζω πως σας λείπει λίγο η φαντασία και είναι πλέον πολύ βαρετό. Δεν πρόκειται να μπω σε αυτό το παιχνίδι. Αν έχετε μια ενδιαφέρουσα ερώτηση, να σας απαντήσω. Ελάτε την Κυριακή στο γήπεδο να δείτε ποιος θα είναι στο τέρμα. Αν θεωρείτε πως την Τρίτη χάσαμε λόγω του Οσπίνα, αμφιβάλλω αν ξέρετε ποδόσφαιρο. Χάσαμε επειδή δεν αμυνθήκαμε καλά. Ναι, ο γκολκίπερ έκανε ένα λάθος, αλλά θα μπορούσαμε και πάλι να νικήσουμε".

Διαβάστε ακόμη:

Αγρίεψε ο Βενγκέρ: τα "έχωσε" στους παίκτες της Άρσεναλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK