Με Μαυροπάνο αλλά χωρίς... Βενγκέρ η Άρσεναλ!

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος θα καθίσει στον πάγκο της Άρσεναλ για το League Cup κόντρα στην Τσέλσι, όμως το ίδιο δεν θα συμβεί και για τον Αρσέν Βενγκέρ! Από που θα δει τον αγώνα ο Αλσατός τεχνικός που πέρσι συνάντησε στο ίδιο γήπεδο τον... κηπουρό του (φωτογραφίες)!

Με Μαυροπάνο αλλά χωρίς... Βενγκέρ η Άρσεναλ!

Πριν λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ξάφνιασε τους πάντες ευχάριστα ταξιδεύοντας στην Αγγλία με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Άρσεναλ και να υπογράψει συμβόλαιο με τους "κανονιέρηδες".

Λίγες ημέρες αργότερα, ο 20χρονος άσος θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας για την αναμέτρηση στο "Στάμφορντ Μπριτζ" κόντρα στην Τσέλσι για το League Cup!

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως ο Αρσέν Βενγκέρ θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την... εξέδρα, αφού είναι τιμωρημένος ( αυτό είναι το δεύτερο από τα συνολικά τρία ματς)! Το ίδιο συνέβη και τον Φεβρουάριο που μας πέρασε στο ίδιο γήπεδο, με τον Γάλλο να δέχεται μία απίστευτη έκπληξη.

Δίπλα του καθόταν ο... κηπουρός του, ο οποίος τον χαιρέτησε μάλιστα με τον Βενγκέρ να μην τον αναγνωρίζει αρχικά και να... ξαφνιάζεται! Είναι από τα περίεργα της ζωής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK