Μυθικό μπάτζετ μεταγραφών για το νέο προπονητή!

Η Άρσεναλ, με Βενγκέρ στον πάγκο ή χωρίς, αλλάζει επίπεδο το καλοκαίρι. Διαβάστε ποιο είναι το τεράστιο ποσό που θα ξοδευτεί σε μεταγραφές και ποιοι παίκτες θα κουνήσουν μαντίλι. Μέσα σε αυτούς ο Λούκας Πέρεθ!

Arsenal's Olivier Giroud, left, celebrates his goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates stadium in London, Wednesday, April 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)
Giroud AP

Βροχή δημοσιευμάτων την Τετάρτη (12/4) στην Αγγλία κάνουν ιδιαίτερα αναφορά στο μέλλον της Άρσεναλ και δεν αναφερόμαστε μόνο στο θέμα του προπονητή. Ο Αρσέν Βενγκέρ, εξάλλου, δεν μπορεί να κάνει θαύματα χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία στα χέρια του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο "νησί", η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε, επιτέλους, να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ξοδέψει 230.000.000€ σε μεταγραφές το καλοκαίρι, για να φέρει πέντε αστέρες στους "κανονιέρηδες"! Βέβαια, τα ίδια ακούγονται κάθε χρόνο, οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Η διαφορά με φέτος είναι πως έχει παρθεί η απόφαση να γίνει μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και... παιδιά του Βενγκέρ να αποχωρήσουν, αφού ποτέ δεν δικαιολόγησαν το ταλέντο τους.

ΟΙ ΠΕΝΤΕ "ΣΙΓΟΥΡΟΙ"

Ποιοι θεωρούνται υποψήφιοι προς αποχώρηση; Λούκας Πέρεθ, Μεσούτ Εζίλ, Τζακ Γουίλσιρ, Τσάμπερλεϊν, Οσπίνα και Ζιρού. Με τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία αναμένεται να γίνουν επιπλέον κινήσεις και ήδη στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι Λακαζέτ (Λυών), Ντεμπελέ, Κίεραν Τίρνεϊ (Σέλτικ).

Φυσικά θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί κι ένα μεγάλο όνομα που θα πουλήσει φανέλες, ενώ ο Αλέξις Σάντσεθ έχει παρθεί η απόφαση να παραμείνει. Αν το θέλει και ο ίδιος...

Photo credit: AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK