Ο ατρόμητος παίκτης της Άρσεναλ που προκαλεί τον Μπολτ!

Ο Γιουσέιν Μπολτ έδειξε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο πως δεν έχει αντίπαλο στα σπριντ. Υπάρχει όμως ένας παίκτης της Άρσεναλ που όχι μόνο δεν τον φοβάται αλλά που τον προκαλεί συνέχεια να τρέξουν δίπλα-δίπλα για να αναδειχτεί ο ταχύτερος!

Ο ατρόμητος παίκτης της Άρσεναλ που προκαλεί τον Μπολτ!

Ο Έκτορ Μπεγερίν πήρε... φόρα. Αφού πρώτα νίκησε τον Θίο Γουόλκοτ το 2015 σε σπριντ 40 μέτρων (έχει τον καλύτερο χρόνο όσον αφορά σε παίκτες της Άρσεναλ) τώρα θέλει να τα βάλει με τον κορυφαίο σπρίντερ στην ιστορία του στίβου, τον Γιουσέιν Μπολτ.

 

Πριν από λίγο καιρό είχε πετάξει το γάντι στον Τζαμαϊκανό υπερπρωταθλητή, καλώντας τον σε μονομαχία, ενώ το έκανε ξανά στο περιθώριο εκδήλωσης της PUMA στο Λονδίνο όπου ήταν καλεσμένος:

"Δεν είμαι εγώ που πρέπει να ρωτήσετε. Περιμένω αυτό το τηλεφώνημα από τη Τζαμάικα", δήλωσε αρχικά ο 21χρονος Ισπανός δεξιός μπακ σε ερώτηση που του έγινε, και πρόσθεσε:

 

"Τον προκάλεσα λίγο καιρό πριν και είπε "ίσως μετά το Ρίο". Οπότε απλά περιμένω τώρα και μάλλον χρειάζεται να τον παρακινήσω".

Ο Μπεγερίν δείχνει την ταχύτητά του:

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ