Ο Εζίλ... απείλησε την Άρσεναλ!

Δηλώσεις που έχουν σηκώσει μεγάλη συζήτηση από τον Γερμανό μεσοεπιθετικό, Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος απαίτησε ενίσχυση το καλοκαίρι και να πάρει αποφάσεις ο Αρσέν Βενγκέρ!

Arsenal's Mesut Ozil passes the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and Hull City at the Emirates Stadium in London, Saturday, Feb. 11, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Ozil AP

Με το συμβόλαιο του να τελειώνει σε ένα χρόνο και την Άρσεναλ να μην κερδίζει ούτε κυπελλάκι... παγωτό, είναι λογικό στην Αγγλία να τον θεωρούν φευγάτο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μεσούτ Εζίλ, ωστόσο, δηλώνει πως θέλει να παραμείνει στους "κανονιέρηδες" με μία προϋπόθεση. Μεταγραφές. Όχι ότι, κι ότι, αλλά ενίσχυση στα επίπεδα της Ρεάλ και της Μπάγερν!

"Πιστεύω πως η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί. Το πιο σημαντικό όμως είναι η γνώμη του προπονητή. Εκείνος και η διοίκηση πρέπει να πάρουν αποφάσεις. Όταν κοιτάς την ενδεκάδα της Άρσεναλ, δεν έχει την ποιότητα της Μπάγερν ή της Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί αυτές οι ομάδες έχουν μεγαλύτερο βάθος", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Θέλω να κερδίσω το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως αυτός ο σύλλογος έχει τις δυνατότητες να το πετύχει. Κάθε χρόνο έχουμε αυτούς τους στόχους, όμως κάνουμε ήττες κόντρα σε μεγάλες ομάδες και αυτό μας έχει επηρεάσει. Έχω υψηλούς στόχους στην καριέρα μου. Θέλω να το Τσάμπιονς Λιγκ!".

Όσον αφορά το μέλλον του, είπε: "Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα και ελπίζω πως θα κατακτήσω τον τίτλο με αυτή την ομάδα. Πρέπει όμως να ενισχυθούμε".

Photo credit: AP Photo/Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK