Ο Φέργκιουσον νίκησε τον Βενγκέρ και στη... μαύρη αγορά!

Και στο τελευταίο ματς της καριέρας του στον πάγκο της Άρσεναλ στο "Emirates", ο Αρσέν Βενγκέρ... ηττήθηκε από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Διαβάστε πού κοντραρίστηκαν οι δύο προπονητές με νικητή τον “Φέργκι”.

Ο Φέργκιουσον νίκησε τον Βενγκέρ και στη... μαύρη αγορά!

Ο Αρσέν Βενγκέρ ουκ ολίγες φορές τα... άκουσε από τους οπαδούς της Άρσεναλ που στις αποτυχίες του κλαμπ ζητούσαν την απομάκρυνσή του.

Τελικά, ο Αλσατός πήρε τη μεγάλη απόφαση ν' αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, και την ερχόμενη Κυριακή θα παίξει το τελευταίο εντός έδρας ματς ως προπονητής των “Κανονιέρηδων”.

Παρά λοιπόν το έντονο “κράξιμο” τα τελευταία χρόνια, όταν ο Βενγκέρ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους Λονδρέζους, το επίσημο σάιτ του κλαμπ... γκρεμίστηκε από την έντονη κινητικότητα για την αγορά εισιτηρίου στο τελευταίο εντός με την Μπέρνλεϊ.

Τα “μαγικά χαρτάκια” για το “αντίο” στον 68χρονο έκαναν... φτερά και πλέον όσοι θέλουν να βρουν ένα θα πρέπει να κινηθούν στη “μαύρη αγορά”.

Αν θες λοιπόν να δεις τον Αρσέν Βενγκέρ να κόουτσαρει την Άρσεναλ για τελευταία φορά στο “Emirates” θα πρέπει να πληρώσεις κοντά στα 2.000 ευρώ! Πολλά χρήματα, αλλά όχι όσα χρειαζόταν κάποιος για να παρακολουθήσει, το 2013, το φινάλε του Φέργκιουσον στο “Ολντ Τράφορντ”.

Για τον “Φέργκι” οι ενδιαφερόμενοι που... ψάχτηκαν στη “μαύρη αγορά” έπρεπε να πληρώσουν πάνω από 3.000 ευρώ! Νίκη κι εκεί για τον Σκωτσέζο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK