Ο Γκουαρδιόλα στρίμωξε άγρια στα σχοινιά τον Βενγκέρ και ο Ζαρντίμ τον αποτελειώνει!

O πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν είναι απλά μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του Βενγκέρ αλλά το Νο 1 φαβορί να τον διαδεχτεί καθώς έχει ένα δυνατό ατού!

Monaco coach Leonardo Jardim gestures during the Champions League group G soccer match between FC Porto and AS Monaco at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Luis Vieira)
Monaco coach Leonardo Jardim gestures during the Champions League group G soccer match between FC Porto and AS Monaco at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αποδειχτεί "βιονικός" στον πάγκο της Άρσεναλ έχοντας συμπληρώσει 21 χρόνια παραμονής όμως φέτος δεν αποκλείεται να "χαιρετήσει", με τα 14 χρόνια χωρίς τίτλο Premier League να θεωρούνται πάρα πολλά και μεγάλη μερίδα των οπαδών να απαιτεί αλλαγή!

Τα σενάρια μάλιστα φούντωσαν τα τελευταία 24ωρα μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι και την απώλεια του League Cup και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί το καλοκαίρι θα είναι "καυτό" για την Άρσεναλ, με τη διοίκηση να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να λύσει τη συνεργασία της με τον Αλσατό και να έχει ήδη στο μυαλό της αρκετούς υποψηφίους αντικαταστάστες.

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ήδη βγει προς τα έξω είναι αυτά των Λεβ, Ρότζερς, Αρτέτα και Ζαρντίμ (οι τέσσερις κυριότεροι υποψήφιοι) ωστόσο όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Independent", το μεγάλο φαβορί είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ!

"Ο Ζαρντίμ κυνηγάει τη θέση του προπονητή στην Άρσεναλ", αναφέρει ο σχετικός τίτλος, με την εφημερίδα να τονίζει πως ο Πορτογάλος είναι εκείνος που προτιμούν οι περισσότεροι που απαρτίζου τη διοίκηση των "κανονιέρηδων".

"Είναι δημοφιλής στο Emirates και ήταν υποψήφιος να πάρει τη θέση του Βενγκέρ και στο φινάλε της περασμένης σεζόν.

Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός για τον Ζαρντίμ για το γεγονός πως μετέτρεψε την Μονακό σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, κατακτώντας πέρυσι το πρωτάθλημα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Champions League αποκλείοντας στο δρόμο της, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι.

Το έκανε μάλιστα παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και χρησιμοποιώντας κυρίως νέους παίκτες, ενεργώντας μάλιστα σε ένα περιβάλλον όπου οι καλύτεροι παίκτες της Μονακό ήταν έτοιμοι προς πώληση", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μήπως ο Αρσέν Βενγκέρ να κάνει σιγά-σιγά στην άκρη και να δώσει τα κλειδιά των αποδυτηρίων στον Ζαρντίμ για να συνεχίσει το έργο του; Σε μερικούς μήνες θα ξέρουμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK