Ο Καθόρλα έκανε το ΑΔΥΝΑΤΟ... δυνατό: μιμήθηκε τον Ανρί!

Δεκαέξι χρόνια μετά το γκολ-αριστούργημα του Τιερί Ανρί κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ψηφίστηκε ως το δεύτερο ωραιότερο στην ιστορία της Άρσεναλ, ο Σάντι Καθόρλα κλήθηκε να το αναπαραστήσει. Και τα κατάφερε μόλις στην 2η προσπάθειά του (VIDEO)!

1/10/00 Pic John Cassidy for Times Sport Action from Arsenal v Manchester United at Highbury Arsenals Thierry Henry celebrates scoring the first goal.
1/10/00 Pic John Cassidy for Times Sport Action from Arsenal v Manchester United at Highbury Arsenals Thierry Henry celebrates scoring the first goal. TIMES NEWSPAPERS LTD

Ήταν Οκτώβριος 2000 όταν η Άρσεναλ υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Highboury" για την Premier League και ο Τιερί Ανρί μάγευε τα πλήθη. Πήρε την πάσα του Γκριμαλντί έχοντας πλάτη προς το το τέρμα λίγο έξω από την περιοχή, τη σήκωσε από το έδαφος και γύρισε υπέροχα το σώμα του για να κρεμάσει τον Φαμπιάν Μπαρτέζ με μία απίστευτη λόμπα.

Το γκολ εκείνο όχι μόνο έκρινε το ντέρμπι των δύο ομάδων αλλά έχει αναδειχτεί μέσα από ψηφοφορία ως το δεύτερο ωραιότερο στην ιστορία της Άρσεναλ ενώ θεωρείται από όλους ως ένα από τα ομορφότερα που έχουν σημειωθεί στα 25 χρόνια από τη θέσπιση της Premier League.

Με αυτό το σκεπτικό ο Σάντι Καθόρλα κλήθηκε να δοκιμάσει την τύχη του στην αναπαράσταση αυτού του γκολ, μέσω μίας δοκιμασίας με τον τίτλο #GoalsRecreated που του έβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός "BT Sport", και ο Ισπανός μαέστρος των Λονδρέζων έδωσε ρεσιτάλ.

Είχε τέσσερις ευκαιρίες για να καταφέρει να μιμηθεί τον Τιερί Ανρί ως προς τον τρόπο που είχε σκοράρει τότε απέναντι στην Γιουνάιτεντ και το πέτυχε μόλις με τη δεύτερη προσπάθεια, τρελαίνοντας τους συμπαίκτες του που παρακολουθούσαν τα γύρισματα για την εκπομπή.

Είναι σίγουρο πως μετά από αυτό το "μαγικό" η δημοφιλία του θα εκτοξευτεί όσον αφορά στους φίλους της Άρσεναλ. Και ο ίδιος βέβαια θα πρέπει να είναι υπερήφανος για τον εαυτό του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK