Ο Κολάσινατς κέρδισε το βραβείο του... μεγαλύτερου γκαφατζή

Όταν σε παρομοιάζουν με τον Χαβιέρ Ζανέτι αυτομάτως φουσκώνουν τα στήθη σου από υπερηφάνεια. Όταν όμως, βάζουν το όνομα σου δίπλα σε εκείνο του Φιλ Τζόουνς, τότε κάτι δεν θα έχεις κάνει σωστά. Αυτό συνέβη και στον Κολάσινατς της Άρσεναλ που υπέπεσε σε γκάφα ολκής. (PHOTO)

Ο Κολάσινατς κέρδισε το βραβείο του... μεγαλύτερου γκαφατζή
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Τον φωνάζουν "τανκ" λόγω της σωματικής διάπλασης του. Κατά καιρούς τον έχουν πει και "εξολοθρευτή", επειδή δεν περνάει ούτε μύγα απ' το αριστερό άκρο της άμυνας. Πλέον, όμως ο Σεάντ Κολάσινατς κέρδισε με το "σπαθί" του και τον τίτλο του μεγαλύτερου... γκαφατζή.

Για να σας δώσουμε να καταλάβετε το μέγεθος της γκάφας, τα τρολ του διαδικτύου τον παρομοίασαν με τον... μετρ του είδους, Φιλ Τζόουνς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βαρύ...

Ο Βόσνιος αμυντικός της Άρσεναλ ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα της παρουσίασης της νέας εμφάνισης του συλλόγου. Μόνο που υπέπεσε σε ένα μεγάλο σφάλμα, το οποίο διαπίστωσε όταν ήταν πια αργά.

Τι έκανε; Φόρεσε το σορτσάκι του ανάποδα και τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν "φωτιά". Βέβαια, ο ίδιος αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ, γράφοντας στο instagram: "Η άβολη στιγμή που συνειδητοποιείς πως έχεις βάλει το σορτσάκι σου ανάποδα".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK