Ο μήνας της ντροπής για την Άρσεναλ

Η τραγική πορεία της Άρσεναλ τη φετινή περίοδο αποτυπώνεται σε ένα στατιστικό. Τον τελευταίο ενάμισι μήνα έχει κερδίσει μόνο δυο ομάδες. Και αυτές παίζουν στην... 5η κατηγορία. Από εκεί και πέρα το χάος!

Arsenal fans march calling for the resignation of French manager Arsene Wenger ahead of their English FA Cup quarterfinal soccer match against Lincoln City at the Emirates stadium in London, Saturday, March 11, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
wenger pano AP

Μετά από 19 σερί χρόνια όλα δείχνουν πως η Άρσεναλ θα μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ ( είναι επτά πόντους πίσω από την 4η Σίτι). Αυτό έρχεται να προστεθεί στην πτωτική πορεία του συλλόγου το τελευταίο διάστημα και τις αντιδράσεις όσον αφορά την παραμονή του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος είναι ολοφάνερο πως έχει κλείσει τον κύκλο του στους "κανονιέρηδες".

Τον τελευταίο ενάμισι μήνα, μάλιστα, η Άρσεναλ έχει πάρει ντροπιαστικά αποτελέσματα για το βάρος της φανέλας της. Από τα συνολικά επτά παιχνίδια που έχει δώσει, έχει κερδίσει μόλις τα δυο και αυτά απέναντι σε ομάδες που παίζουν στην 5η κατηγορία της Αγγλίας (για το κύπελλο)!

Στο "νησί" έχουν χαρακτηρίσει το μήνα που πέρασε ως " μήνα της ντροπής" και οι φίλοι της ομάδας όπως είναι λογικό έχουν απογοητευτεί από τα αποτελέσματα. Η μη έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιθανό να συνδυαστεί και με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα στο τέλος της περιόδου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μπάγερν - Άρσεναλ 5-1

Σάτον - Άρσεναλ 0-2

Λίβερπουλ - Άρσεναλ 3-1

Άρσεναλ - Μπάγερν 1-5

Άρσεναλ - Λίνκολν 5-0

Γουέστ Μπρομ - Άρσεναλ 3-1

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK