Ο Βενγκέρ απάντησε, επιτέλους, στο πότε θα φύγει από την Άρσεναλ

Το ερώτημα που πλανάται πάνω από το "Emirates" εδώ και χρόνια είναι το εξής: "πότε θα φύγει ο Αρσέν Βενγκέρ;". Όπως φαίνεται ο Αλσατός κουράστηκε και έδωσε την απάντηση μόνος του. Και δεν είναι αυτή που νομίζετε...

Arsenal's French manager Arsene Wenger pats Alexis Sanchez as he leaves the pitch after being substituted during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates Stadium in London, Saturday, April 2, 2016.  (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's French manager Arsene Wenger pats Alexis Sanchez as he leaves the pitch after being substituted during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates Stadium in London, Saturday, April 2, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Μπορεί οι φίλαθλοι των "κανονιέρηδων" να νοίκιασαν μέχρι και... αεροπλάνο που πέταξε πάνω από το "Emirates Stadium" με μήνυμα: "Βενγκέρ φύγε", παρόλα αυτά η διοίκηση του συλλόγου δεν θέλησε να πάρει κάποιο ρίσκο και ανανέωσε το συμβόλαιο του 68χρονου τεχνικού μέχρι το 2019.

Το ερώτημα όμως παραμένει. Πότε θα φύγει ο Βενγκέρ; Την απάντηση έδωσε, επιτέλους, ο ίδιος έστω και με... πλάγιο τρόπο στο beIN Sports.

"Δεν θα έχω για πολύ καιρό ακόμη τη δύναμη να βρίσκομαι σε σύλλογο και τότε είναι πιθανό να συνεργαστώ σε εθνικό επίπεδο με κάποια ομάδα. Είναι γεγονός πως η ζωή μου είναι συνδεδεμένη με το ποδόσφαιρο, το οποίο με τη σειρά του επηρεάζεται από την φυσική μου κατάσταση".

Οι δημοσιογράφοι πήγαν ένα βήμα παρακάτω και έθεσαν το δίλημμα Αγγλία ή Γαλλία : "Μπορεί, ίσως, θα το κάνω κάποια στιγμή, όμως τώρα θέλω να ασχολούμαι κάθε μέρα με τον σύλλογο, γιατί η πραγματική πρόκληση κρύβεται σε αυτό".

Με δεδομένο πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, τον ρώτησαν αν θα τον δούμε σε πάγκο εθνικής στο Μουντιάλ του 2022. Τι απάντησε: "Γιατί όχι; Ποτέ δεν ξέρεις".

Τα συμπεράσματα δικά σας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK