Και να απολυθεί ο Βενγκέρ, έχει έτοιμη δουλειά σε άλλη ομάδα!

Ο Αρσέν Βενγκέρ, πιο έντονα από ποτέ, όσο βρίσκεται στον πάγκο της Άρσεναλ κινδυνεύει να απολυθεί. Ωστόσο το... στραπάτσο ενός άλλου προπονητή μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας, ενδέχεται να μην αφήσει για πολύ καιρό τον Αλσατό στον... ΟΑΕΔ.

Arsenal manager Arsene Wenger gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, Thursday, March 1, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal manager Arsene Wenger gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, Thursday, March 1, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Δεν είναι μόνο στο Λονδίνο που τα... σύννεφα έχουν μαυρίσει έντονα πάνω από τον πάγκο της Άρσεναλ.

Ο αποκλεισμός της Παρί από την "κακιά" Ρεάλ Μαδρίτης φέτος έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις τους Άραβες ως προς το μέλλον του Ουνάι Έμερι.

Η θέση του Ισπανού, ακόμη κι αν κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Γαλλία είναι η πλέον επισφαλής, γιατί η διοίκηση της Παρί αναζητεί την ευρωπαϊκή καταξίωση που δεν τη βρήκε ούτε αυτή τη σεζόν!

Πώς, όμως, συνδυάζεται το μέλλον του Έμερι με αυτό του Βενγκέρ; Σύμφωνα με τη "Mirror" ο Αλσατός είναι ο νούμερο ένα αντικαταστάτης του πρώην τεχνικού της Σεβίλλης και εφόσον προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση θα επαναπατριστεί έπειτα από 23 χρόνια.

Παρέα, βέβαια, με τον Βενγκέρ "παίζουν" οι Αντσελότι, Μαντσίνι και η... έκπληξη που ακούει στο όνομα Αντόνιο Κόντε. Ποιος θα επικρατήσει στο τέλος; Το καλοκαίρι, πάντως, εκτός από τα μεταγραφικά θα έχει έντονο ενδιαφέρον και αναφορικά με τον προπονητικό χάρτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK