Ο Βενγκέρ έχει βρει ήδη το διάδοχο του Σάντσες!

Ο Αλέξις Σάντσες ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι στην Άρσεναλ όμως την ίδια ώρα ο Αρσέν Βενγκέρ έχει επιλέξει τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του. Διαβάστε το story.

Ο Βενγκέρ έχει βρει ήδη το διάδοχο του Σάντσες!

"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", λέει ο θυμόσοφος λαός, και αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Άρσεναλ, η οποία δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια όσον αφορά στην περίπτωση του "φευγάτου" Αλέξις Σάντσες.

Την ώρα λοιπόν που Σίτι και Γιουνάιτεντ ή αν προτιμάτε καλύτερα Γκουαρδιόλα και Μουρίνιο συμμετέχουν σε ένα άτυπο μπρα ντε φερ προς τιμήν του Χιλιανού, οι Λονδρέζοι έχουν ήδη επιλέξει τον παίκτη που θα προσπαθήσει να αναπληρώσει το κενό του στη γραμμή κρούσης.

Ο Βενγκέρ έχει βρει ήδη το διάδοχο του Σάντσες!

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ είναι ένας παίκτης εννέα χρόνια μικρότερος από τον Σάντσες: αυτός είναι ο Μάλκομ Φιλίπε Σίλβα ντε Ολιβέιρα της Μπορντό, γνωστός ως Μάλκομ, ένας από τους πλέον εντυπωσιακούς Βραζιλιάνους εξτρέμ της γενιάς του που έχει ήδη γίνει γνωστός στη διετία που αγωνίζεται στη Ligue 1 με τους Γιρονδίνους.

Τα ίδια μέσα αναφέρουν πως οι εκπρόσωποί του βρίσκονται ήδη στο Λονδίνο για το τελικό στάδιο των συζητήσεων με την Άρσεναλ, η οποία εμφανίζεται διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό της τάξης των 40.000.000 λιρών για να τον κάνει δικό της!

Αυτό που δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει είναι αν η μετακίνηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού θα γίνει τον Ιανουάριο ή τον Ιούνιο, κάτι που πιθανόν να είναι σε άμεση συνάρτηση με την έκβαση του μεταγραφικού σίριαλ που έχει στηθεί στο Νησί τις τελευταίες εβδομάδες με τον Αλέξις Σάντσες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΣΑΝΤΣΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK