Ο Βενγκέρ... κάρφωσε τον Σάντσες!

Προσπαθώντας να υπεραμυνθεί της τακτικής του συλλόγου, ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να δίνει υπέρογκους μισθούς στους παίκτες του. Έτσι, έφερε για παράδειγμα τον... Αλέξις Σάντσες με τον οποίο είναι "σκοτωμένοι".

Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsene Wenger AP

Το συμβόλαιο του τελειώνει με τη λήξη της περιόδου και ακόμα είναι άγνωστο αν θα παραμείνει ( ο ίδιος βέβαια λέει πως έχει αποφασίσει τι θα κάνει), όμως λειτουργεί ως ο... επόμενος προπονητής της Άρσεναλ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν φαίνεται να μετανιώνει για τις επιλογές του και μάλιστα υπεραμύνθηκε της τακτικής του (και της διοίκησης) να μην δίνει μεγάλους μισθούς στους παίκτες. Έτσι, ποδοσφαιριστές όμως ο Σάντσες, μάλλον δεν έχουν θέση στην Άρσεναλ.

"Κάποιοι μου ζητούν να του προσφέρω ό,τι χρειάζεται για να μείνει, αλλά έτσι διαταράσσεται κάθε μισθολογική ισορροπία που υπάρχει στο σύλλογο. Για αυτό πρέπει η απόφαση να είναι αντικειμενική, με προτεραιότητα το καλό του συλλόγου. Καταλαβαίνω ότι οι κορυφαίοι παίκτες είναι πάντα προτεραιότητα, αλλά πρέπει να δίνεις όσα μπορείς να αντέξεις.

Πρέπει να αναλογιστούμε τις οικονομικές δυνατότητες μας για την κάλυψη των μισθών ολόκληρης της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι ο μισθός που λαμβάνει ο Σάντσες εβδομαδιαία, πριν 20 χρόνια τον εισέπρατταν ετησίως. Θα συνεχιστεί αυτό; Δεν γνωρίζω".

Photo credit: AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK