Ο Βενγκέρ συμφωνεί με τον Σάντσες!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Αρσέν Βενγκέρ, καθώς δήλωσε πως καταλαβαίνει ότι ο Αλέξις Σάντσες θέλει να παίζει και να κερδίζει τίτλους! Για εκείνον πάντως μία ομάδα υπάρχει στο Λονδίνο.

Arsenal manager Arsene Wenger, right, stands on the touchline as Alexis Sanchez , left, is substituted, during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Arsenal,  at The Hawthorns, in West Bromwich, England, Saturday March 18, 2017.  (Nick Potts/PA via AP)
Arsene Wenger Alexis Sanchez AP

Ο Χιλιανός άσος βρίσκεται στην πατρίδα του λόγω υποχρεώσεων με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Μιλώντας στα ΜΜΕ της Χιλής, αποκάλυψε πως θέλει να παραμείνει στο Λονδίνο, αλλά σε μία ομάδα που θα κερδίζει τίτλους.

Όπως είναι λογικό έβαλε... φωτιά στους φίλους της Άρσεναλ, αφού δεν αποτελεί μυστικό πλέον πως... ψάχνεται να φύγει από την ομάδα. Από την πλευρά του ο Αρσέν Βενγκέρ όχι μόνο δεν τον κάλυψε, αλλά φάνηκε να τον καταλαβαίνει!

"Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό που είπε. Όλοι θέλουν να κερδίζουν τίτλους, έτσι και αυτός. Τον καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι αλήθεια πως κάποια στιγμή βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο και έπρεπε να πουλήσουμε παίκτες, όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει πλέον. Έχει ακόμα ενάμισι χρόνο συμβόλαιο, οπότε δεν ανησυχούμε", είπε ο Αλσατός τεχνικός.

Πάντως στο ξεκίνημα των δηλώσεων του, τόνισε: "Καταλαβαίνω πως είδαν τις δηλώσεις του και δεν έχω να συμπληρώσω κάτι. Πιστεύω πως είναι ευτυχισμένος εδώ αν και δεν έχει ανανεώσει ακόμα. Εύχομαι να μείνει στο κλαμπ και γενικότερα πρέπει να προσέχουμε πως μεταφέρονται οι δηλώσεις όταν γίνονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού".

Photo credit: Nick Potts/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK