Ο Βενγκέρ ταπείνωσε τον Λούκας!

Ξέσπασε κατά του Άρσέν Βενγκέρ ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, μετά την... unfair κίνηση του Αλσατού τεχνικού που τον έβγαλε εκτός εαυτού. Διαβάστε τι συνέβη.

Ο Βενγκέρ ταπείνωσε τον Λούκας!
lucas wenger

Φευγάτος από την Άρσεναλ είναι ο Λούκας με την Λα Κορούνια να μοιάζει ο πιθανότερος προορισμός, αφού όπως σας ενημερώσαμε την Κυριακή (23/7) προσφέρει δεκαετές συμβόλαιο στον 29χρονο άσο!

Μέχρι να φύγει βέβαια, οι σχέσεις του με τον Βενγκέρ μόνο καλές δεν είναι. Για την ακρίβεια οι δυο τους βρίσκονται στα... μαχαίρια, με τον έμπειρο κόουτς μάλιστα να του "ξηλώνει" το "9" από την πλάτη και να το δίνει στον Λακαζέτ!

Το γεγονός αυτό έβγαλε εκτός εαυτού τον Ισπανό επιθετικό: "Δεν μου συμπεριφέρονται σωστά", είπε αρχικά ο Πέρεθ και συνέχισε: " Με το να μου πάρουν τον αριθμό χωρίς να με ρωτήσουν καν και να τον δώσουν σε άλλον, δείχνουν τις προθέσεις τους. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Έδωσα τα πάντα και δεν βλέπω καμία αναγνώριση.

Αισθάνομαι εξαπατημένος. Τον Φεβρουάριο δεν με άφησαν να πάω στην Κίνα με την υπόσχεση πως θα έπαιζα περισσότερα, όμως στη συνέχεια αγωνίστηκε ακόμα λιγότερο"!

Μένει να δούμε την αντίδραση των Βενγκέρ, αν ασχολείται βέβαια ακόμα με τον Λούκας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK