Πόση απογοήτευση να αντέξουν οι φίλοι της Άρσεναλ κύριε Βενγκέρ;

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Λιγκ Καπ, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχασε και πάλι με 3-0 αυτή τη φορά στην έδρα της για το πρωτάθλημα και οι φίλοι των "κανονιέρηδων" δεν είχαν κουράγιο ούτε να πάνε στο γήπεδο.

Arsenal manager Arsene Wenger gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, Thursday, March 1, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal manager Arsene Wenger gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, Thursday, March 1, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Την Κυριακή (25/2) η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-0 την Άρσεναλ στον τελικό του "Wembley" και κατέκτησε το τρίτο της League Cup τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τέσσερις μέρες μετά, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα φιλοξενήθηκε στο σχεδόν άδειο Emirates από την Άρσεναλ και την φιλοδώρησε ξανά με τρία τέρματα χωρίς να δεχθεί κανένα.

Οι ελάχιστοι φίλοι της Άρσεναλ που πήγαν στο γήπεδο δεν είχαν καν το κουράγιο να διαμαρτυρηθούν, ενώ ενδεικτικό της κατάστασης ήταν και το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου, με τον "σπεσιαλίστα" Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να νικιέται από τον Έντερσον.

Ο... κοιμισμένος στον πάγκο Αρσέν Βενγκέρ δεν έκανε ούτε μία αλλαγή και σίγουρα... θα ακούσει πολλά τις επόμενε ημέρες από τους φίλους της ομάδας που είναι έτοιμοι να εκραγούν.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπεγερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Κολάσινατς, Ράμσεϊ, Τζάκα, Μχιταριάν, Εζίλ, Γουέλμπεκ, Ομπαμεγιάνγκ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ (72' Ζιντσένκο), Κομπανί, Οταμέντι, Ντανίλο, Ντε Μπράινε, Γκιουντογάν, Ντ. Σίλβα (87' Ζεζούς), Μπ. Σίλβα, Αγκουέρο (82' Τουρέ), Σανέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK