Πρόταση-μαμούθ της Άρσεναλ για Μαχρέζ

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας "L' Equipe", η Άρσεναλ κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 41.000.000 ευρώ στη Λέστερ για την απόκτηση του Ριγιάντ Μαχρέζ.

Πρόταση-μαμούθ της Άρσεναλ για Μαχρέζ

Έτοιμη να κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση του Ριγιάντ Μαχρέζ φέρεται να είναι η Άρσεναλ, σύμφωνα με σημερινό (11/08) δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "L' Equipe".

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι "κανονιέρηδες" κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 41.000.000 ευρώ την Τετάρτη (10/08) στους διοικούντες τη Λέστερ κι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, που αποτέλεσε έναν απ' τους στυλοβάτες των "αλεπούδων" στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League την περυσινή σεζόν, έχει ήδη απορρίψει πρόταση ανανέωσης, καθώς θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δείχνει να έχει το "πάνω χέρι" σε ό,τι αφορά την απόκτηση του χαρισματικού άσου. Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως η μεταγραφή μπορεί να ξεπεράσει και τα 50.000.000 ευρώ, αν υπολογίσει κανείς και τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Πάντως, την ίδια ώρα ο " Guardian" αποκαλύπτει πως, ύστερα από συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της Λέστερ και του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, αποφασίστηκε να παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK