Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού "παίζει" δυνατά για Άρσεναλ

Η καρέκλα του Αρσέν Βενγκέρ τρίζει πλέον επικίνδυνα μετά από 21 χρόνια παραμονής του στον πάγκο της Άρσεναλ και ήδη έχουν διαρρεύσει τα πρώτα ονόματα που "παίζουν" για την αντικατάστασή του, με έναν πρώην... "ερυθρόλευκο" να φιγουράρει πολύ ψηλά στη λίστα.

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού "παίζει" δυνατά για Άρσεναλ
DAVID DAVIES/PA VIA AP

Η θέση του Αρσέν Βενγκέρ στην άκρη του πάγκου του πάγκου της Άρσεναλ, φαντάζει επισφαλής αφού τόσο οι κακές φετινές εμφανίσεις της ομάδας, όσο και η 6η θέση που καταλαμβάνει στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, έχουν κάνει τον κόσμο των "κανονιέρηδων" να ζητάει με πλακάτ και συνθήματα την απομάκρυνση του 68χρονου τεχνικού, με το πλέον χαρακτηριστικό: " Wenger out ".

Ήδη στο Νησί ακούγονται "ψίθυροι" που αφορούν τους πιθανούς αντικαταστάτες του Αλσατού προπονητή, ειδικά μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του League Cup, με το "ελληνικό" στοιχείο δεσπόζει στη λίστα με τα ονόματα που ακούγονται πιο έντονα.

Εκείνοι που φέρονται να "παίζουν" πιο έντονα, είναι οι Γιόακιμ Λεβ, Μπρένταν Ρότζερς, Μίκελ Αρτέτα και ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, και νυν της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος τη χρονιά 2012-2013 έφυγε από τους "ερυθρόλευκους" με την ταμπέλα του "αποτυχημένου" αν και αήττητος σε 20 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού "παίζει" δυνατά για Άρσεναλ

Ο Πορτογάλος τεχνικός, τα τελευταία χρόνια έχει "χτίσει" πολύ καλό όνομα, αφού η άκρως επιτυχημένη παρουσία του στον πάγκο των Μονεγάσκων, τον έχει αναγάγει σε top προπονητή.

Με τα "χρώματα" της Μονακό, έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Champions League την περασμένη σεζόν όπου μάλιστα στέφθηκε πρωταθλητής Γαλλίας εκτοπίζοντας την Παρί των πολλών εκατομμυρίων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK