«Ο Ρόμπιν είναι στο δρόμο του. Ήταν απόφαση της ομάδας κι εγώ είχα το προνόμιο να μανατζάρω δύο από τους παίκτες που έχουν πλέον τα αγάλματά τους στο γήπεδο. Ελπίζω πως θα υπάρξουν ακόμη μερικοί», ανέφερε ο Βενγκέρ, που γίνεται σήμερα μάρτυρας του σπουδαίου ταλέντου που έχει ο 28χρονος Ολλανδός.
Το ίδιο συμβαίνει, ωστόσο, και με τον Τιέρι Ανρί. Ο Γάλλος των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, μίλησε με χαρακτηριστικό τρόπο για τον Φαν Πέρσι. «Τον είδα όταν πρωτοήρθε και δεν ήταν ο πιο εύκολος άνθρωπος για να σχετιστείς μαζί του, όπως δεν ήμουν κι εγώ υποθέτω, αλλά είναι εκπληκτικός ο τρόπος με τον οποίο βελτιώνεται. Αυτός μαρτυρά πόσο έξυπνος είναι», ανέφερε ο Ανρί.
«Απλά τον θαυμάζω. Αυτά που κάνει τώρα, δόξα τω Θεό παίζει για μας και τα καταφέρνει περίφημα. Απλά, αρκεί να μην τραυματιστεί. Πάντα εδώ έμενε έξω για δυο-τρεις μήνες. Αλλά τώρα που δεν έχει πρόβλημα, ρολάρει και βλέπετε τη διαφορά. Μπορώ μόνο να τον θαυμάζω για όσα κάνει», πρόσθεσε ο Γάλλος για τον πρώην συμπαίκτη του».
Χώρος, άλλωστε, υπάρχει αρκετός δίπλα στο Έμιρεϊτς...
Το άγαλμα του Τιερί Ανρί στο Έμιρεϊτς και οι μνήμες από τα 226 γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ: