Σαν σήμερα: Ο επικός καυγάς μεταξύ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

Την 20η Οκτωβρίου του 1990 από ένα ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Άρσεναλ ξεκίνησε μια μεγάλη κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων. Αφορμή ένα μαρκάρισμα το οποίο πυροδότησε ένα καυγά στον οποίο συμμετείχαν 21 ποδοσφαιριστές!

Σαν σήμερα: Ο επικός καυγάς μεταξύ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

Σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια, έμελλε να ξεκινήσει μια μεγάλη κόντρα μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ.

Πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στο "Ολντ Τράφορντ" για τη σεζόν 1990-91 οι σχέσεις των δύο ομάδων ήταν πολύ καλές, όμως όλα άλλαξαν σε μια βραδιά. Η Άρσεναλ πήρε το προβάδισμα στο 42' χάρη σε τέρμα του Σουηδού Άντερς Λίμπαρ. Η στιγμή που σημάδεψε το ματς καταγράφηκε στο 60'. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Μπράιαν Μακ Κλερ των γηπεδούχων κλώτσησε τον πεσμένο στο έδαφος αντίπαλο του Νάιτζελ Γουίντερμπερν προκαλώντας γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Σχεδόν όλοι οι παίκτες που βρίσκονταν στο γήπεδο ενεπλάκησαν με το διαιτητή να δείχνει απλώς κίτρινη κάρτα στους δύο πρωταγωνιστές.

Όμως οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών. Πιο συγκεκριμένα από τη Γιουνάιτεντ αφαιρέθηκε ένας βαθμός, ενώ οι "κανονιέρηδες" έχασαν δύο, αλλά στο τέλος της χρονιάς κατέκτησαν το πρωτάθλημα!

Δείτε τον καυγά που έμεινε στην ιστορία:

News 24/7

24MEDIA NETWORK