"Σπανουδάκης: νέα περίπτωση Φάμπρεγας"

Εγκωμιαστικό σχόλιο για τον Γιώργο Σπανουδάκη και τη μεταγραφή του στην Αρσεναλ φιλοξενεί η ιστοσελίδα του Eurosport. Στο άρθρο αναφέρεται ότι η περίπτωση του Ελληνα άσου θυμίζει πολύ την αντίστοιχη του Σεσκ Φάμπρεγας ο οποίος είχε κάνει ακριβώς το ίδιο μεταγραφικό ταξίδι: από την Μπαρτσελόνα στους "κανονιέρηδες".

"Σπανουδάκης: νέα περίπτωση Φάμπρεγας"

Στο σχετικό θέμα, ο συντάκτης αναφέρει ότι η μετακίνηση του Ελληνα άσου από την Μπαρτσελόνα στους "κανονιέρηδες" θυμίζει πολύ την αντίστοιχη του Σεσκ Φάμπρεγας πριν από κάποια χρόνια.

Πράγματι, η μετακίνηση του Σπανουδάκη έχει σαφείς ομοιότητες μ' αυτήν του Φάμπρεγας ο οποίος άφησε τη Masia σε πολύ μικρή ηλικία για να ενταχθεί στην Αρσεναλ, μία μεταγραφή που εν τέλει τον δικαίωσε.

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για το γεγονός ότι ο Σπανουδάκης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μετά της ελληνικής και της γερμανικής υπηκοότητας αφού, ως γνωστόν, άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην Αϊντραχτ Φραγκφούρτης.

Το κείμενο τελειώνει με την αναφορά των ονομάτων των ποδοσφαιριστών που μεταγράφηκαν στην ομάδα Νέων της Αρσεναλ. Μεταξύ αυτών δύο Ελληνικά, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, Σάββας Μούργος.

Διαβάστε ακόμη

Το διαμάντι της Μασία έγινε "κανονιέρης"

Στην Αρσεναλ ο Σπανουδάκης

News 24/7

24MEDIA NETWORK