Σχέδιο Βενγκέρ: Δίνει Σάντσες και φέρνει τον νέο... Ανρί

Η φυγή του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ είναι τελειωμένη υπόθεση. Ο Αρσέν Βενγκέρ, όμως, κοιτάζει την επόμενη μέρα και έχει ήδη βρει στη Γιουνάιτεντ τον νέο του... Ανρί και τον θέλει ως αντάλλαγμα για τον Χιλιανό.

Arsenal's French manager Arsene Wenger pats Alexis Sanchez as he leaves the pitch after being substituted during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates Stadium in London, Saturday, April 2, 2016.  (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's French manager Arsene Wenger pats Alexis Sanchez as he leaves the pitch after being substituted during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates Stadium in London, Saturday, April 2, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ποιος Μιχιταριάν; Ο Βενγκέρ άλλον παίκτη έχει βάλει στο μάτι από το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να τον συμπεριλάβει στο deal με τους "Κόκκινους Διαβόλους" για την υπόθεση του Αλέξις Σάντσες.

Σύμφωνα με την "Daily Mail", o Αλσατός ψάχνει τρόπο να πείσει τον Μουρίνιο να του δώσει τον Άντονι Μαρσιάλ και χρήματα, φυσικά, για να κάνει δικό του ο "Μου" τον έμπειρο Αλέξις Σάντσες.

Το μέλλον του Μαρσιάλ ουκ ολίγες φορές έχει ακουστεί και γραφτεί πως είναι... σκούρο στο "Όλντ Τράφορντ", ωστόσο άλλες τόσες φορές ο Μουρίνιο έχει αναφέρει ότι ο Γάλλος επιθετικός δεν κουνιέται από το κλαμπ!

Το πώς θα καταλήξει αυτή η ιστορία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού απ' όλους τους... αντί-Ανρί που έχουν περάσει ο πρώην στράικερ της Μονακό θα μπορούσαμε να πούμε ότι του ταιριάζει περισσότερο.

Για την ιστορία ο Μαρσιάλ έχει παίξει φέτος 30 ματς, σκοράροντας 9 φορές, ενώ έχει μοιράσει και οκτώ ασίστ. Αξίζει να επισημάνουμε ότι η Μάντσεστερ απέκτησε τον 22χρονο το '15 από την Μονακό έναντι 60.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK