Τα ρέστα της η Άρσεναλ για Ιγκουαΐν

Η Άρσεναλ δρομολογεί τους μεταγραφικούς της στόχους ενόψει της νέα σεζόν και ένας εξ΄αυτών φαίνεται πως είναι ο επιθετικός της Νάπολι, Γκονζάλο Ιγκουαΐν, με τους "κανονιέρηδες" να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την απόκτηση του.

Τα ρέστα της η Άρσεναλ για Ιγκουαΐν

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε ούτε την φετινή σεζόν να διεκδικήσει στην Premier League κάτι παραπάνω από την είσοδο της στους ομίλους του Champions League, παρόλα αυτά έκλεισε την χρονιά πολύ θετικά με την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του FA Cup.

Έτσι λοιπόν, ο Αρσέν Βενγκέρ καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, επιθυμώντας η ομάδα του Λονδίνου να ενισχυθεί σημαντικά σε κομβικές θέσεις, με παίκτες μεγάλου βεληνεκούς, ούτως ώστε να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική.

Για την κορυφή της επίθεσης, ο "εκλεκτός" είναι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Η Άρσεναλ βολιδοσκοπεί τον Αργεντινό επιθετικό και σύμφωνα με την " Gazzetta Dello Sport" έχει καταθέσει στην Νάπολι, πρόταση ύψους 40.000.000 ευρώ.

Αυτή η διόλου ευκαταφρόνητη πρόταση των Άγγλων όμως, φαίνεται πως δεν ικανοποιεί τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, καθώς κοστολογεί τον παίκτη του γύρω στα 60.000.000 ευρώ.

Ο Ιγκουαΐν πάντως, είναι ο διακαής πόθος του Αλσατού τεχνικού από το καλοκαίρι του 2013, όταν ο 27χρόνος στράικερ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Αγγλικό σύλλογο, πριν εν τέλει κλείσει οριστικά στην ομάδα της Νάπολι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK