Τα βρήκαν Άρσεναλ - Λα Κορούνια για Λούκας!

Παίκτης της Άρσεναλ θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Πέρεθ, καθώς οι "κανονιέρηδες" τα βρήκαν με την Λα Κορούνια και θα πληρώσουν όλο το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του παίκτη. Πόσα χρήματα θα βάλει στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ.

Τα βρήκαν Άρσεναλ - Λα Κορούνια για Λούκας!

Μια "ανάσα" από την Άρσεναλ βρίσκεται ο Λούκας Πέρεθ! Όπως αναφέρει το BBC, παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στον τρόπο καταβολής των χρημάτων, τελικά οι "κανονιέρηδες" ήρθαν σε συμφωνία με την Λα Κορούνια και θα πληρώσουν ολόκληρο το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του παίκτη που αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε πως ο ποδοσφαιριστής αποκλείστηκε από την αποστολή για την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μπέτις.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, ο ΠΑΟΚ διατηρεί 30% ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο σημαίνει πως θα "καρπωθεί" 6.000.000 ευρώ απ' την παραχώρηση του 27χρονου. Σε περίπτωση που η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ "έσπαγε" το ποσό της ρήτρας στα δύο, τότε ο "Δικέφαλος" θα έπαιρνε τα μισά. Ωστόσο, το θέμα λύθηκε οριστικά, εξέλιξη πολύ θετική για τους "ασπρόμαυρους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Λα Κορούνια έριξε... πόρτα στην Άρσεναλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK