Θέλει να κάνει το "μπαμ" με Μπλιντ η Άρσεναλ

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει να εκμεταλλευτεί το αβέβαιο μέλλον του Ντάλεϊ Μπλιντ στο "Ολντ Τράφορντ" και να τον φέρει στην Άρσεναλ.

Θέλει να κάνει το "μπαμ" με Μπλιντ η Άρσεναλ

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ζοζέ Μουρίνιο είναι πιθανό να προκαλέσει σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ των "Κόκκινων Διαβόλων". Αυτές τις ανακατατάξεις θέλει να εκμεταλλευτεί ο Αρσέν Βενγκέρ και να φέρει στο "Έμιρεϊτς" τον Ντάλεϊ Μπλιντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Μirror" το μέλλον του Ολλανδού αμυντικού στη Γιουνάιτεντ είναι αβέβαιο, αφού δεν χαίρει τις εκτίμησης του "Special One". Παρότι ο ίδιος εμφανίστηκε ανυπόμονος να τεθεί υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού δεν φαίνεται πως ισχύει το ίδιο και για τον "Μου". Ο Πορτογάλος θεωρεί πως λόγω ύψος (1.76μ) δεν μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ.

Σε περίπτωση που ο 53χρονος τεχνικός αποφασίσει να τον βάλει στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών είναι βέβαιο πως οι "κανονιέρηδες" θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, αφού ο Βενγκέρ θεωρεί πως είναι ο ιδανικός για να καλύψει το κενό που έχει αφήσει ο Τόμας Βερμάελεν την τελευταία διετία στο κέντρο της άμυνας. Θυμίζουμε πως ο Μπιλντ είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2014 από τον Άγιαξ έναντι 20.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK