Τι είπε ο Βενγκέρ για την "αποχώρηση" του

Μία συνέντευξη του Ίαν Ράιτ έβαλε... φωτιά, αφού ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε πως ο Αρσέν Βενγκέρ σκέφτεται να σταματήσει στο τέλος της περιόδου! Τι απάντησε ο Αλσατός τεχνικός το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει το καλοκαίρι.

Τι είπε ο Βενγκέρ για την "αποχώρηση" του
Wenger

Ατάκες που έχουν συζητηθεί εξαπέλυσε ο Ίαν Ράιτ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Αγγλία. Έκανε λόγο για έναν κουρασμένο Βενγκέρ που έχει απογοητευτεί από τους παίκτες του τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα δεν δίστασε να προβλέπει την αποχώρηση του 67άχρονου τεχνικού από τους πάγκους, με τη λήξη της σεζόν. Κάτι που βγάλει νόημα, αφού το συμβόλαιο του Γάλλου με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν υπάρχει καμία κουβέντα περί ανανέωσης.

Τι απάντησε σε όλα αυτά ο ίδιος ο Βενγκέρ; "Η συζήτηση δεν ήταν μεταξύ μας, αλλά στο τραπέζι υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι. Δεν έδωσα καμία απάντηση για το μέλλον μου.

Εκτιμώ πως ο κόσμος... ανησυχεί για την υγεία μου, όμως δεν είμαι έτοιμος ακόμα για το τέλος. Σίγουρα είμαι κουρασμένος, γιατί σηκώνονται κάθε πρωί και τελειώνω αργά το βράδυ".

Ο Ράιτ, πάντως, επιμένει στα λόγια του και τονίζει πως ο Βενγκέρ του εκμυστηρεύτηκε πως το τέλος... πλησιάζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK