Το Κύπελλο έδωσε τον Βενγκέρ άλλα δύο χρόνια ζωής!

Μολονότι η κριτική στο πρόσωπό του ήταν σκληρή και ο κόσμος αγανάκτησε με την περίπτωσή του, η ανατροπή έγινε και ο Αρσέν Βενγκέρ θα παραμείνει στον πάγκο της αγαπημένης του Άρσεναλ για άλλα δύο χρόνια.

Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο κόσμος να έρθει ανάποδα, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν το κουνάει από την Άρσεναλ.

Σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση των "κανονιέρηδων", ο Αλσατός τεχνικός έκανε γνωστή την επιθυμία του να συνεχίσει στη θέση που υπηρετεί 21 χρόνια τώρα (από το 1996).

Ο Σταν Κρόενκε αποφάσισε να δώσει νέα ψήφο εμπιστοσύνης στον Γάλλο τεχνικό για άλλα δύο χρόνια, με τη συμφωνία να ανακοινώνεται επισήμως την Τετάρτη, αν φυσικά δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

Η εφετινή χρονιά δεν ήταν και από τις καλύτερες για το σύνολο του Βενγκέρ, καθώς τερμάτισε στην πέμπτη θέση της κατάταξης δεν κατοχύρωσε το εισιτήριο για το Champions League.

Τι έσωσε τον Αλσατό; Η κατάκτηση του FA Cup απέναντι στη Τσέλσι.

Οι διοικούντες εκτός των άλλων, έχουν ζητήσει από τον Βενγκέρ να μην ξοδέψει πολύ χρόνο στη μεταγραφική περίοδο, έτσι ώστε να ασχοληθεί με το χτίσιμο ενόψει της νέας σεζόν. Χωρίς όμως Σάντσες και ίσως Οζίλ...

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK