Το παράπονο του Βενγκέρ για τον Ρονάλντο (VIDEO)

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως ο μεγαλύτερος καημός του είναι που δεν υπέγραψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ένα χρόνο πριν ο Πορτογάλος μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το παράπονο του Βενγκέρ για τον Ρονάλντο (VIDEO)

"Αυτό για το οποίο μετανιώνω περισσότερο είναι που βρέθηκα πολύ κοντά στο να υπογράψω τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και αυτό γιατί όχι μόνο δεν τον έφερα στην Άρσεναλ αλλά υπέγραψε και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που εξακολουθεί να μας πονάει ακόμα και σήμερα", τόνισε ο Βενγκέρ μιλώντας σε επίσημο χορηγό της ομάδας του ("Huawei").

Ερωτηθείς στη συνέχεια ποιος ήταν ο κορυφαίος παίκτης που αγωνίστηκε στην Άρσεναλ επί των ημερών του, ο Γάλλος απάντησε: "Δεν θα έλεγα ποτέ ποιος παίκτης ήταν ο κορυφαίος αλλά νομίζω πως είναι οι μεταγραφές παικτών όπως του Λαουρέν τον οποίο εντοπίζεις όταν δεν το κάνει κανένας άλλος. Ήταν δεξιός μέσος που τον έβαλα να παίζει δεξιό μπακ και ήταν στην ομάδα των Invincibles (το προσωνύμιο "Ανίκητοι" που δόθηκε στους παίκτες της Άρσεναλ τη σεζόν 2003-04 που κατέκτησε την Premier League χωρίς ούτε μία ήττα σε 38 αγωνιστικές)".

Όσο για τον παίκτη που θα προτιμούσε να έχει στην ομάδα του όλα αυτά τα χρόνια και όχι ως αντίπαλο, τα 15 γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά εις βάρος της Άρσεναλ είχαν ως αποτέλεσμα να γείρει την πλάστιγγα στο μέρος του.

"Μου έλειπε όταν έπαιζε στη Γαλλία και ήξερα από τότε πως ήταν καλός παίκτης. Μας πλήγωνε όταν έπαιζε εναντίον μας στα μεγάλα παιχνίδια, κάτι που δεν θα συνέβαινε εάν τον είχαμε στη δική μας ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK