Το πρώτο δώρο για τον Βενγκέρ από τους παίκτες του ήταν χορταστικό!

Στο πρώτο ματς της Άρσεναλ μετά την ανακοίνωση Βενγκέρ για αποχώρησή του στο φινάλε της σεζόν, οι παίκτες των Λονδρέζων του είπαν το πρώτο "ευχαριστώ" μέσω εντυπωσιακής 4άρας (VIDEO)!

Το πρώτο δώρο για τον Βενγκέρ από τους παίκτες του ήταν χορταστικό!

H ατμόσφαιρα το μεσημέρι της Κυριακής στο "Emirates" ήταν συγκινησιακά φορτισμένη περισσότερο από κάθε άλλη φορά από τότε που η Άρσεναλ εγκαινίασε το νέο της σπίτι και η αιτία ήταν προφανής: το ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ ήταν το πρώτο για τους "κανονιέρηδες" μετά την σοκαριστική ανακοίνωση από πλευράς Αρσέν Βενγκέρ πως στο φινάλε της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο μετά 22 χρόνια παρουσίας σε αυτόν.

Ίσως μάλιστα το γεγονός αυτό να κρατούσε "μαγκωμένους" τους παίκτες του με αποτέλεσμα μέχρι το 80ο λεπτό να μένουν στο 1-1 απέναντι στην συμπολίτισσα (ο Αρναούτοβιτς στο 64' ισοφάρισε το γκολ του Μονρεάλ στο 51'), όμως κάπου εκεί οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίζουν το ποδόσφαιρο που τους έχει διδάξει όλα αυτά τα χρόνια ο Αλσατός, έβαλαν τη μπάλα κάτω και με ωραίους συνδυασμούς υποχρέωσαν τον Τζο Χαρτ να μαζέψει τη μπάλα άλλες τρεις φορές από την εστία του.

Το πρώτο δώρο για τον Βενγκέρ από τους παίκτες του ήταν χορταστικό!

Ο Άαρον Ράμσεϊ στο 82' έδωσε για δεύτερη φορά προβάδισμα στην ομάδα του ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Λακαζέτ, που με τέρματα στο 85' και στο 89' υπέγραψε το εμφατικό 4-1 επί της Γουέστ Χαμ και έκανε -μαζί με τους συμπαίκτες του- το πρώτο τους "δώρο" στον προπονητή τους.

Όσο για τους οπαδούς, εκείνοι υποδέχτηκαν τον Βενγκέρ με θερμό χειροκρότημα (αφήνοντας πίσω γκρίνια και μουρμούρα προηγούμενων αγώνων), με ένα πλακάτ που κρατούσε μία ηλικιωμένη κυρία και το οποίο έγραφε "22 ευχαριστώ Αρσέν" να είναι ενδεικτικό της αναγνώρισης προς το πρόσωπό του... αναγεννητή των Λονδρέζων.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 4-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK