Τρίτη και... φαρμακερή συμμετοχή για Μαυροπάνο!

Μόλις 15 λεπτά πρόλαβε να αγωνιστεί κόντρα στην Λέστερ ο Ντίνος Μαυροπάνος, στην τρίτη του συμμετοχή ως βασικός με τη φανέλα της Άρσεναλ αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (VIDEO)!

Τρίτη και... φαρμακερή συμμετοχή για Μαυροπάνο!

Στο ντεμπούτο του ως βασικός με τη φανέλα της Άρσεναλ, στο "Ολντ Τράφορντ" απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντίνος Μαυροπάνος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ και στο δεύτερο ματς που έπαιξε από την αρχή, στο 5-0 επί της Μπέρνλι, ήταν αρκετά καλός.

Ωστόσο τον τρίτο του αγώνα ως βασικός με τους "κανονιέρηδες", ο πρωην αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα τον θυμάται ευχάριστα αφού ίσα-ίσα πρόλαβε να ιδρώσει τη φανέλα του.

Στο 14ο λεπτό ο Ιχεανάτσο άνοιξε το σκορ για την Λέστερ στο "King Power Stadium" απέναντι στην ομάδα του Βενγκέρ ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό έφερε σε αμήχανη θέση τον Μαυροπάνο: πρώτα του έκλεψε τη μπάλα και κατόπιν τον ανάγκασε να τον ανατρέψει, με τον διαιτητή να δείχνει απευθείας κόκκινη στον Έλληνα άσο μιας ου ο αντίπαλός του βρισκόταν σε εμφανή θέση για γκολ.

Μάλιστα, με την αποβολή αυτή ο Μαυροπάνος έγινε ο νεότερος παίκτης στη φετινή Premier League που δέχτηκε κόκκινη κάρτα σε αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK