Βενγκέρ: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Άρσεναλ

Για πρώτη φορά ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε ανοιχτά για ενδεχόμενο αποχώρησης από τον πάγκο της Άρσεναλ, αν δεν καταφέρει να επαναφέρει την ομάδα στους τίτλους. Διαβάστε σε πόσο καιρό βλέπει την πιθανή έξοδο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ ξάφνιασε τους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου για το ετήσιο συνέδριο που διοργάνωσε η Άρσεναλ, δηλώνοντας πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Αλσατός τεχνικός δεν φοβήθηκε τα λόγια του και μίλησε για κακή μεταγραφική πολιτική της διοίκησης, ενώ τόνισε πως αν δεν καταφέρει να επαναφέρει τους "κανονιέρηδες" στις επιτυχίες τότε θα πρέπει να αφήσει τη θέση του σε κάποιον άλλο. Το συμβόλαιο αξίας 10.000.000 ευρώ το χρόνο που έχει λήγει το καλοκαίρι του 2017 κι όπως όλα δείχνουν δεν θα το ανανεώσει.

"Θα κάνω τα πάντα για την Άρσεναλ μέχρι την τελευταία ημέρα του συμβολαίου μου. Θέλω να αποχωρήσω μια μέρα, αλλά να αφήσω την ομάδα σε καλή κατάσταση για τον επόμενο. Αυτό είναι το σημαντικό, έτσι ώστε αυτός που θα με διαδεχθεί να φέρει κι άλλες επιτυχίες.

Η ευθύνη που με βαραίνει είναι τεράστια. Ξέρω τι σημαίνει για τον κόσμο. Ξέρω πόσο δυσαρεστημένοι είναι οι οπαδοί όταν δεν πάμε καλά", υπογράμμισε μεταξύ άλλων.