Βενγκέρ: "Απαράδεκτος ο Ντιέγκο Κόστα"

Ο Αρσέν Βενγκέρ τα έβαλε με τον Ντιέγκο Κόστα για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τσέλσι, καθώς και με τον διαιτητή.

Βενγκέρ: "Απαράδεκτος ο Ντιέγκο Κόστα"
Βενγκέρ-Άρσεναλ AFP

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ με τον Ντιέγκο Κόστα και τον διαιτητή Μάικ Ντιν, μετά από τα όσα έγιναν στο λονδρέζικο ντέρμπι του "Στάμφορντ Μπριτζ", όπου η Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-0 από την Τσέλσι.

Ο Αλσατός τεχνικός στάθηκε στη φάση της αποβολής του Γκαμπριέλ Παουλίστα μετά από καυγά που είχε με τον επιθετικό των "μπλε", ο οποίος παρά τις προκλήσεις του στον αγωνιστικό χώρο, έμεινε στο γήπεδο.

"Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, παραμένει στο παιχνίδι και όλοι οι άλλοι που του απαντούν, αποβάλλονται. Νομίζω ότι είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του. Εάν δείτε καλά τις εικόνες του τι κάνει στον Κοσιελνί πριν τον σπρώξει, τον χτυπάει στο πρόσωπο και στον λαιμό και πάντα γλιτώνει. Είναι εκπληκτικό και δεν καταλαβαίνω καθόλου την απόφαση του Μάικ Ντιν, να μην τον αποβάλει, να μείνει ο Ντιέγκο Κόστα στο γήπεδο και να αποβληθεί ο Γκαμπριέλ".

Ο προπονητής των "κανονιέρηδων", πάντως, υπογράμμισε ότι η αποβολή του παίκτη του ήταν ορθή: "Ο Γκαμπριέλ είναι ένοχος που έμπλεξε. Φυσικά δεν έπρεπε να είχε αντιδράσει καθόλου. Περιμέναμε αυτού του είδους το παιχνίδι. Δεν εκπλαγήκαμε, αλλά περίμενα τον διαιτητή να πάρει τη σωστή απόφαση".

Όταν ρωτήθηκε εάν περιμένει απόφαση της ομοσπονδίας με αναδρομική ισχύ, τόνισε: "Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν, αλλά θα κάνει το ίδιο ξανά την επόμενη εβδομάδα και τη μεθεπόμενη και πάντα θα γλιτώνει. Για μένα, πάντα προκαλούσε και αξιοποίησε την αφέλεια του Μάικ Ντιν σήμερα".

"Δείτε τις εικόνες. Λένε πολλά σε αργή κίνηση. Πριν από τη σέντρα, έρχεται και τον χτυπάει. Το γεγονός είναι εκπληκτικό που ο Ντιέγκο Κόστα γλίτωσε έχοντας κάνει ό,τι έκανε και που πηγαίνουμε στο ημίχρονο με κόκκινη, ενώ αυτός συνεχίζει. Οι διαιτητές είναι επαγγελματίες και πρέπει να παίρνουν τη σωστή απόφαση".

Τέλος, σχολίασε και το φάουλ από το οποίο προήλθε το πρώτο και καθοριστικό γκολ της Τσέλσι από τον Κουρτ Ζουμά, θεωρώντας ότι δεν υπήρχε παράβαση: "Δεν υπήρξε ούτε καν άγγιγμα".

Διαβάστε ακόμη

Τσέλσι - Άρσεναλ 2-0

Οργή στο twitter για τον Ντιέγκο Κόστα

Όλοι οι τσαμπουκάδες του Ντιέγκο Κόστα

Μουρίνιο: "Ο Ντιέγκο Κόστα σας γεμίζει τα γήπεδα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK