Η... χυλόπιτα του Λεμάρ "πώρωσε" τον Βενγκέρ!

Σαν τρελός θέλει τον Τομάς Λεμάρ στην Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ και δεν το κρύβει. Ο προπονητής των ""Κανονιέρηδων" σε συνέντευξή του αποκάλυψε πόσα χρήματα ήταν έτοιμος να δαπανήσει για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή και γιατί αυτός προτίμησε να παραμείνει στην Μονακό.

Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα για τον Τομάς Λεμάρ όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο "Telefoot" o Αλσατός προπονητής της Άρσεναλ παραδέχθηκε πως διέθεσε 100.000.000 ευρώ για τον Λεμάρ, ωστόσο ο 21χρονος προτίμησε να μείνει στην Μονακό.

Το γεγονός πως ο Βενγκέρ έφαγε... χυλόπιτα από τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή δεν τον επηρεάζει καθόλου, γιατί σύντομα όπως είπε θα επιστρέψει με νέα πρόταση για να τον κάνει δικό του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λεμάρ προτίμησε να μείνει στο πριγκιπάτο, καθώς θεώρησε ότι με αυτή του την απόφαση θα εξελιχθεί κι άλλο, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα του Ζαρντίμ να εκπληρώσει τους στόχους της!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλαπλά δημοσιεύματα από την Αγγλία ανέφεραν ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε διαμηνύσει στο περιβάλλον του ότι προτιμάει το ενδεχόμενο να παίξει στην Λίβερπουλ, παρά στην Άρσεναλ. Πάντως, καμία από τις δύο δεν κατάφερε να νικήσει την Μονακό στο κυνήγι της απόκτησής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK