Βενγκέρ: "H καλύτερη ευκαιρία της Άρσεναλ να κατακτήσει την Premier League"

Την πεποίθησή του πως τη φετινή σεζόν η Άρσεναλ θα έχει την καλύτερη ευκαιρία για να στεφθεί πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά από το 2004 εξέφρασε ο κόουτς της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ.

Βενγκέρ: "H καλύτερη ευκαιρία της Άρσεναλ να κατακτήσει την Premier League"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

"Αν θες να επιτύχεις - κάτι το οποίο θέλουμε απεγνωσμένα - εστιάζεις στο τι συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Προσπάθησε να το κάνεις όσο καλύτερα μπορείς, πίστεψε στο ποδόσφαιρο και άσε τους άλλους να μιλάνε.

Ξοδεύουμε αφού σκεφτούμε ότι πρέπει να ξοδέψουμε και δεν ακούμε τα όσα λένε οι σκέφτονται οι άλλοι. Απλά προσπαθούμε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Πιστεύω ότι μια ημέρα, αν κάνετε στατιστική ανάλυση του τι παίκτες πέρασαν και δημιουργήθηκαν στην Άρσεναλ σε σχέση με άλλους συλλόγους θα εκπλαγείτε.

Έχουμε μεγάλη θέληση να πετύχουμε τη φετινή σεζόν. Θέλουμε να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία της Άρσεναλ να κερδίσει την Premier League μετά από χρόνια. Ξέρουμε ότι θα υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξέρουμε ότι θα είμαστε καλύτεροι και δουλεύουμε πολύ για να το πετύχουμε αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK