Ξεφεύγει η κατάσταση με τους οπαδούς της Άρσεναλ

Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι αλήθεια πως δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες του στην Αγγλία, δεχόμενος τα... πυρά των οργισμένων οπαδών της Άρσεναλ. Στο στόχαστρο πλέον και οι ποδοσφαιριστές μετά τη δευτεριάτικη, για λύπηση, εμφάνισή τους (PHOTOS+VIDEO)

Arsenal manager Arsene Wenger looks back across the pitch as he leaves after losing the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Arsene Wenger looks back across the pitch as he leaves after losing the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Σε μία βραδιά που ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έφυγε θριαμβευτής (η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-0), ο Αρσέν Βενγκέρ έφυγε σαν... κυνηγημένος. Ο Γάλλος προπονητής μαζί με τους παίκτες του έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των οργισμένων οπαδών των "κανονιέρηδων", οι οποίοι δεν βλέπουν αποτελέσματα, αλλά και την αγαπημένη ομάδα τους να συνεχίζει να καταρρίπτει απανωτά αρνητικά ρεκόρ.

Το τελευταίο; Μετά από 88 χρόνια η Άρσεναλ μετράει τρεις διαδοχικές εκτός έδρας ήττες δεχόμενη από τρία γκολ. Και όλα αυτά, ενώ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, με την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League ν' απέχει πλέον επτά βαθμούς. Αν το σύνολο του Αρσέν δεν καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο της εξόδου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αυτό θα γίνει για πρώτη φορά από το 1997.

Αυτός είναι ο λόγος που οι οπαδοί της Άρσεναλ έδειξαν το άλλο τους πρόσωπο φωνάζοντας συνθήματα κατά παικτών και προπονητή. Χαρακτηριστική είναι μία φάση του αγώνα, όταν η μπάλα κατέληξε στην κερκίδα, ο Μπεγερίν έτρεξε να τη ζητήσει για να δώσει τη συνέχεια στο παιχνίδι, οι οπαδοί όμως αρνούνταν να του τη δώσουν φωνάζοντας μάλιστα " δεν αξίζετε να φοράτε τη φανέλα"!

Από τις κερκίδες φυσικά δεν έλειψαν και τα σχετικά πανό με το "Wenger Out" να έχει την τιμητική του, ενώ ο παίκτης των "κανονιέρηδων", Τίο Γουόλκοτ, δεν μάσησε τα λόγια του, αναφέροντας: " Το σημαντικότερο ζήτημα είναι ότι απογοητεύσαμε τους φανς μας. Αυτό δεν είναι Άρσεναλ. Πρέπει να απαντήσουμε".

Ξεφεύγει η κατάσταση με τους οπαδούς της Άρσεναλ
© PPAUK/REX/SHUTTERSTOCK
Ξεφεύγει η κατάσταση με τους οπαδούς της Άρσεναλ

Σαν να μην έφταναν και τα εσωγηπεδικά ζητήματα, οι παίκτες του Βενγκέρ είχαν να αντιμετωπίσουν και μία μερίδα οπαδών την ώρα που αναχωρούσε η αποστολή από το γήπεδο.

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK