Βόμβα Βενγκέρ! Άφησε να εννοηθεί πως τον... παραίτησαν!

Το διαζύγιο του Αρσέν Βενγκέρ με την Άρσεναλ δεν είναι τόσο... βελούδινο όσο θα περιμέναμε, με τον έμπειρο τεχνικό να αφήνει αιχμές για τον τρόπο που τον... παραίτησαν από την ομάδα. Τι είπε για το μέλλον του.

FILE - In this Thursday, March 8, 2018 file photo Arsenal's manager Arsene Wenger waits for the kick-off of the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro stadium, Italy. Arsenal manager Arsene Wenger says he will leave the English club at the end of the season after more than 21 years in charge. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
wenger AP IMAGES

Η είδηση της αποχώρησης του Αρσέν Βενγκέρ από την Άρσεναλ στο τέλος της περιόδου ήρθε κάπως... απότομα. Αυτό γιατί ο Αλσατός τεχνικός είχε πρόσφατα ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2019 και πολλοί πίστευαν πως τότε θα ανακοινώσει το αντίο και τον... διάδοχο του.

Παρόλα αυτά στις 20/4 ήρθαν οι επίσημες ανακοινώσεις με τις δυο πλευρές να ευχαριστούν η μία την άλλη. Λίγες ημέρες αργότερα, ωστόσο, τα πράγματα αρχίζουν και... μπερδεύονται.

Ο Βενγκέρ με αφορμή το παιχνίδι της Άρσεναλ με την Ατλέτικο για τους "4" του Γιουρόπα Λιγκ, άφησε αιχμές για τον τρόπο που αποχωρεί. Για την ακρίβεια άφησε να εννοηθεί πως δεν παραιτήθηκε, αλλά τον... απέλυσαν!

" Η στιγμή που συνέβη σίγουρα δεν ήταν δική μου απόφαΣΦση. Για τα υπόλοιπα ήδη έχω πει πολλά", πέταξε ο 68χρονος τεχνικός και τους άφησε όλους... παγωτό, ενώ για το μέλλον του είπε:

"Θα συνεχίσω να εργάζομαι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο". Τώρα που θα είναι αυτό, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα.

Ξεκαθάρισε πάντως πως θέλει να φύγει με ωραίο τρόπο από τον σύλλογο: "Θα είναι άσχημο αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον τίτλο (Γιουρόπα Λιγκ). Γι' αυτό θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στον τελικό. "

News 24/7

24MEDIA NETWORK