"Χυλόπιτα" Σάντσες σε Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προσπάθησε να "κλέψει" τον Αλέξις Σάντσες μέσα από τα χέρια του Πεπ Γκουαρδιόλα, προσφέροντας περισσότερα χρήματα από τους... Άραβες της Σίτι, όμως εισέπραξε μεγαλοπρεπή... χυλόπιτα!

"Χυλόπιτα" Σάντσες σε Μουρίνιο!
mourinho sanchez

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Αλέξις Σάντσες θα γίνει "πολίτης". Είτε τον Γενάρη δηλαδή με μεταγραφή από την Άρσεναλ, είτε ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Ζοζέ Μουρίνιο από το να χωθεί... σφήνα στο deal, προσφέροντας τρελό συμβόλαιο στον Χιλιανό και καλύτερη πρόταση στην πλευρά της Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα η πρόταση άγγιξε τα 28.000.000€ συν τον Χένρικ Μχιταριάν ως αντάλλαγμα, μιας και ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός έχει... αποτύχει παταγωδώς στους "κόκκινους διαβόλους".

Η Άρσεναλ άναψε το πράσινο φως και η Γιουνάιτεντ προσέφερε σούπερ αποδοχές ( άνω των 300.000€ την εβδομάδα ) στον 28χρονο άσο με σκοπό να τον δελεάσει. Έλα όμως που ο Σάντσες δεν... αλλάζει άποψη!

Αγνόησε εντελώς τον Μουρίνιο που προσπάθησε να μιλήσει μαζί του και τον άφησε στα κρύα του λουτρού. Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τα παράπονα του Πορτογάλου πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Σίτι στις μεταγραφές.

Σε οικονομικό επίπεδο αυτή τη φορά βέβαια τα κατάφερε, όμως κόλλησε στην... πειθώ του ίδιου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK